Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Μεγάλο σκάνδαλο σε εφορία ξεσκέπασε ο Γεωργακόπουλος!

Η μία αποχώρηση μετά την άλλη σημειώνεται στο υπουργείο Οικονομικών, αφού μετά την αποπομπή του Δ. Γεωργακόπουλου από την θέση του γ.γ. Φορολογικών και Τελωνειακών Θεμάτων, έγινε γνωστή και η παραίτηση του κ. Θ. Λιανόπουλου από την θέση του συντονιστή των πέντε ομάδων δράσης για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής, η οποία ωστόσο είχε προηγηθεί (πριν ένα μήνα).

Εν τω μεταξύ, στην πόρτα του υπουργείου βρίσκεται και ο Αναστάσιος Μπάνος, νομικός σύμβουλος του κ. Παπακωνσταντίνου, ο οποίος μαζί με τον γενικό διευθυντή Φορολογίας, κατήρτισε όλα τα φορολογικά νομοσχέδια που έχουν ψηφισθεί από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ τους τελευταίους 16 μήνες, σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο.

Σύμφωνα πάντως με το δημοσίευμα, ρόλο στην αποχώρηση του κ. Γεωργακόπουλου, έπαιξε ο εντοπισμός τεράστιας έκτασης διαφθοράς σε ΔΟΥ της Πελοποννήσου, η οποία όμως «κουκουλώθηκε».....

«Το περασμένο καλοκαίρι είχε εντοπιστεί τεράστιας έκτασης υπόθεση διαφθοράς σε ΔΟΥ της Πελοποννήσου, και ενώ ο κ. Γεωργακόπουλος, βασιζόμενος σε έκθεση – βόμβα των αρμόδιων επιθεωρητών, είχε δώσει εντολή να μετακινηθούν οι εμπλεκόμενοι υπάλληλοι της ΔΟΥ, ο αρμόδιος διευθυντής προσωπικού –στενός συνεργάτης του υπουργού Οικονομικών- δεν εισάκουσε την εντολή και οι υπάλληλοι παρέμειναν στις θέσεις τους!», αναφέρει το δημοσίευμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: