Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

Μεγάλες νίκες για Λάρισα και Πανιώνιο


Στη μάχη για το ποιά ομάδα θα αποφύγει τον υποβιβασμό, επικεντρώνεται πλέον το ενδιαφέρον στη Σούπερ Λίγκα.

Κι αυτό, γιατί ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε στη Λάρισα και έτσι έμεινε 13 βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό, χάνοντας τις όποιες ελπίδες είχε για να διεκδικήσει τον τίτλο.

Στη Λάρισα, λοιπόν, η ομάδα του Κωστένογλου σημείωσε μια σημαντική επιτυχία...



Το 2-0 επί του ΠΑΟ μοιάζει με οξυγόνο, αν και όλα δείχνουν πολύ δύσκολα για την άλλοτε πρωταθλήτρια. Στο πρώτο ημίχρονο κρίθηκαν όλα, όταν σε ένα πεντάλεπτο μέσα, η ΑΕΛ έβαλε δύο γκολ και πήρε τους βαθμούς.

Το 1-0 ήρθε με συρτό σουτ του Πανκράτ στο 22' και στο 27' έγινε το 2-0, όταν ο Βύντρα υπέπεσε σε σοβαρό λάθος και ο Τσιμπάμπα επωφελήθηκε για το νέο γκολ των γηπεδούχων.

Ο Παναθηναϊκός δίκαια διαμαρτύρεται γιατί στο 9' ο Μελίσσης έδιωξε τη μπάλλα με το χέρι και ο Παμπορίδης αρνήθηκε το καταφανέστατο πέναλτυ!Η ομάδα του Φερέιρα είχε δοκάρι με τον Λέτο στο 32' και στο 42' ο Αμπάρης με εντυπωσιακή απόκρουσh έδιωξε τη μπάλλα σε σουτ του Σισέ.

Διαιτητής: Παμπορίδης (Κιλκίς).

Κίτρινες:Νταμπίζας, Βενετίδης, Τσιμπάμπα.

Λάρισα: Αμπάρης, Μελίσσης, Νταμπίζας, Ταυλαρίδης, Βενετίδης, Ρομέου, Ιγγλέσιας, Πανκράτ(77' Ταλ), Μετίν(88' Κούλιτς), Τσιμπάμπα, Κουζέν(84' Μπλάζεκ).

Παναθηναϊκός: Τζόρβας, Βύντρα, Καντέ, Σαριέγκι, Σπυρόπουλος, Ζιλμπέρτο, Καραγκούνης (78' Κλέιτον), Νίνης(40' Μαρίνος), Λέτο, Γκοβού(57' Πετρόπουλος), Σισέ.

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Νίκη (2-1) με ανατροπή για τον Πανιώνιο στο Περιστέρι.

Πρόκειται για έναν θρίαμβο, καθόσον οι γηπεδούχοι του Δώνη προηγήθηκαν στο σκορ, αλλά οι ψυχωμένοι παίκτεςτου Λεμονή ανέτρεψαν τα δεδομένα και ελπίζουν βάσιμα στη σωτηρία!

Στο 35' δημιουργήθηκε μεγάλη ένταση στις εξέδρες, αφού οι φανατικοί του Ατρόμητου πετούσαν μπουκάλια στους Μπάλαμπαν-Γκαλίτσιο, ο αγώνας διακόπηκε για λίγο και χρειάστηκε να πάει προς το μέρος των οπαδών ο κ.Σπανός για να ηρεμήσει η κατάσταση.
Στο 51' Μπρίτο με σουτ έστειλε τη μπάλλα στο δοκάρι και στην επαναφορά της ο Σφακιανάκης έκανε το 1-0.
Η ισοφάριση ήρθε στο 62' όταν ο Μιχαηλίδης έδιωξε σε σουτ του Κοντοέ και ο Γουνδουλάκης πέτυχε το 1-1. Το 1-2 έγινε με σουτ του Μήτρογλου στο 67'. Να τονιστεί πως στο 90' ο Μάχο κράτησε τη νίκη του Πανιωνίου, με ωραία απόκρουση σε κεφαλιά του Καμαρά.

Διαιτητής:Σπάθας.
Κίτρινες:Σβέρκος, Καραλής, Κοντοές.

Ατρόμητος:Μιχαηλίδης, Νάστος, Σαρμιέντο, Ολιβέιρα, Νεμπεγλέρας(88' Καραλής), Σαμπού, Αναστασάκος, Σφακιανάκης(75' Τάτος), Σκόνδρας, Καμαρά, Σαγκανόφσκι(46' Μπρίτο).

Πανιώνιος: Μάχο, Κβιρκβέλια(83' Σάμαρης), Γιόνσον(59' Κουμορτζί), Ομο, Μπάλαμπαν(60' Σβέρκος), Τσότσαλιτς, Γκαλίτσιος,Σιόβας, Κοντοές, Γουνδουλάκης, Μήτρογλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: