Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Γιαούρτια σε πρώην πρύτανη

Επίθεση από κουκουλοφόρους δέχτηκε αργά το βράδυ της Τετάρτης ο πρώην πρύτανης του Πολυτεχνείου Κρήτης Ιωακείμ Γρυσπολάκης, ενώ περπατούσε σε δρόμο των Χανίων.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε ο ίδιος, μια ομάδα αγνώστων του επιτέθηκε με γιαούρτια, ενώ βρισκόταν στην πλατεία της Σπλάντζιας, υπό τη συνοδεία ύβρεων.

Όπως αναφέρει και ο ίδιος σε ανακοίνωσή του, πρόκειται για "φασιστοειδή αντίδραση", λόγω της δράστης του για τις αλλαγές στα Πανεπιστημιακά ιδρύματα. Αναλυτικά η ανακοίνωση:...

"Χτες το βράδυ 30/3/2011 και ώρα 21:00, τέσσερα φασιστοειδή με κουκούλες – ως γνωστόν τα φασιστοειδή κρύβουν το πρόσωπό τους - εν μέση οδώ στο κέντρο των Χανίων και μπροστά σε πλήθος κόσμου, μου επετέθησαν με γιαούρτια συνοδευόμενα με χυδαίες φράσεις σχετικά με τη δράση μου για τις αλλαγές στα Πανεπιστήμια, πριν εξαφανιστούν".

Μάλιστα ο πρώην πρύτανης αποδίδει την επίθεση σε προσπάθεια φίμωσης κάθε αντίθετης με αυτούς άποψης, μέσω της άσκησης τρομοκρατίας.

Καταλήγοντας ο κ.Γρυσπολάκης στέλνει και ένα μήνυμα προς κάθε αποδέκτη :

"Ας τους χαίρονται όσοι, έξω από το Ίδρυμα αλλά και μέσα σε αυτό, τους εξέθρεψαν, τους γαλούχησαν, τους καθοδηγούν και τους χαϊδεύουν, έχοντας μπερδέψει τους κοινωνικούς αγώνες – που απαιτούν πάνω απ΄ όλα ήθος - με την αλητεία και τον χουλιγκανισμό. Δεν θα τους περάσει όμως. Πρέπει να γνωρίζουν ότι η άσκηση της τρομοκρατίας αποδεικνύει την έλλειψη επιχειρημάτων εκ μέρους τους".

Δεν υπάρχουν σχόλια: