Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Ο εφιάλτης του Νίκου Ψαρρά


Απειλές κατά της ζωής του δέχεται εδώ και καιρό ο δημοφιλής ηθοποιός Νίκος Ψαρράς.

Ο ηθοποιός έχει χάσει τον ύπνο του από τότε που συμφώνησε να συμμετάσχει στην ταινία με θέμα τη δράση μιας τρομοκρατικής οργάνωσης που πολλοί εικάζουν ότι αφορά τη «17 Νοέμβρη», αφού η ταινία έχει τον τίτλο «17»...



Δημοσιεύματα μάλιστα ήθελαν ο Νίκος Ψαρράς να υποδύεται τον Δημήτρη Κουφοντίνα, κάτι που ο ίδιος δεν παραδέχτηκε ποτέ.

Σε συνέντευξή του στον Flash 96 ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι εδώ και καιρό δέχεται στο Internet απειλητικά μηνύματα: «Μου είπε ο αδελφός μου ότι γράφουν “μην κάνεις αυτόν τον ρόλο, δεν αξίζει για λίγα λεφτά να χάσεις τη ζωή σου”» δήλωσε στη δημοσιογράφο Κατερίνα Παναγοπούλου. Η «Espresso» επικοινώνησε με τον Νίκο Ψαρρά, ο οποίος δεν έκρυψε την ανησυχία του, αλλά μας προέτρεψε να ανατρέξουμε στην ιστοσελίδα του στο Facebook, στην υπόδειξη fans. Εκτός τούτου δεν ήθελε να κάνει κανένα άλλο σχόλιο. «Θα καταλάβετε…» ήταν η (όλο νόημα) απάντησή του.

Αναζητώντας την ηλεκτρονική αλληλογραφία του, πραγματικά πέσαμε από τα σύννεφα. «Αλήτες, ρουφιάνοι, σταρσιστεμικοί», «κανόνισε, λακέ της εξουσίας, Νίκο Ψαρρά, να μας αναγκάσεις να επέμβουμε», «την τύχη του σταθμάρχη θα έχεις, Νίκο Ψαρρά, αν τολμήσεις να καπηλευτείς το όνομα του Μήτσου του Κουφοντίνα» είναι μόλις μερικά από τα δεκάδες άκρως απειλητικά μηνύματα που έχει δεχτεί. Ακόμη και σήμερα, που τα γυρίσματα της ταινίας έχουν διακοπεί λόγω οικονομικών προβλημάτων, ο ηθοποιός εξακολουθεί να δέχεται μηνύματα.

Ηδη, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Νίκος Ψαρράς έχει απευθυνθεί στον δικηγόρο του, ο οποίος όμως τον συμβούλεψε να μη δώσει συνέχεια. Παρ’ ότι η αρχική σκέψη ήταν να απευθυνθούν στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ή στην Αντιτρομοκρατική προκειμένου να αποκαλυφθούν οι αποστολείς των απειλητικών μηνυ [Σε γύρισμα της ταινίας «17».] υμάτων, εν τούτοις, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης, δεν επιθυμεί να ανοίξει πληγές. Μάλιστα ήδη πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από τη συγκεκριμένη ταινία.

«Δεν ξέρουν τι σενάρια είναι, ούτε πώς προβάλλονται τα πρόσωπα. Και κυρίως είναι μυθοπλασία, δεν είναι ντοκιμαντέρ» υπεραμύνεται ο ηθοποιός. Παρ’ όλα αυτά δηλώνει ευθαρσώς -αφού κάποιοι δεν μπορούν να το καταλάβουν- ότι ουδεμία πλέον σχέση έχει με την ταινία.

Εκείνο ωστόσο που τον τρομοκρατεί περισσότερο είναι ότι τελευταία στο Facebook τα μηνύματα που αναρτώνται γίνονται ακόμη και πιο σκληρά και απειλούν ευθέως τη ζωή του πρωταγωνιστή.

«Πρόσεχε, φλώρε… Δεν παίζουμε με αυτά τα πράγματα. Δεν χρειάζεται να σου χαλάσουμε τη ζωή για λίγα ευρώ!» ήταν ένα από τα τελευταία μηνύματα που δέχτηκε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τον περασμένο Σεπτέμβριο συνέβη ένα περίεργο ατύχημα ακριβώς έξω από το σπίτι του σκηνοθέτη της ταινίας Γιώργου Παπαθεοδώρου. Η αλήθεια είναι ότι τότε οι ηθοποιοί αλλά και άλλοι συντελεστές της ταινίας είχαν θορυβηθεί ιδιαίτερα. Ο σκηνοθέτης επέστρεφε σπίτι του από πολύωρο γύρισμα. Με το που πάρκαρε και έβαλε συναγερμό, ένα μηχανάκι αναπτύσσοντας ταχύτητα έπεσε πάνω του και στη συνέχεια έγινε καπνός. Ο σκηνοθέτης έπεσε στο οδόστρωμα σφαδάζοντας από τους πόνους. Διακομίστηκε στον «Ερυθρό Σταυρό», όπου διαπιστώθηκε κάταγμα στο αριστερό του χέρι. Του τοποθέτησαν γύψο και του συνέστησαν να παραμείνει για περαιτέρω εξετάσεις, κάτι που δεν δέχτηκε.

Μέχρι σήμερα τα γυρίσματα είχαν διακοπεί, αλλά σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα ο σκηνοθέτης ορίζει νέο όρντινο γυρισμάτων, αφού ολοκληρώθηκε και το ρεπεράζ χώρων. Αυτός προφανώς είναι και ο λόγος που αναζωπυρώθηκε το θέμα και ο ηθοποιός Νίκος Ψαρράς δέχεται εκ νέου απειλητικά μηνύματα.

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

μεγάλε προχώρα σε θέλει όλη η χωρα