Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Ελεονώρα Μελέτη: "Μπορώ να αγκαλιάζω, να σκύβω, να καβαλάω - όλα τα κάνω"


Η 32χρονη παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι είδε χθες το φόρεμα που θα φορέσει στο πρώτο live του "Dancing With the Stars", σχολιάζοντας μάλιστα ότι θα είναι αρκετά σέξι.

Η Ελεωνόρα Μελέτη σχολίασε με χιούμορ και τη χορογραφία της σε συσχετισμό και με τις εξελίξεις στην προσωπική της ζωή. Ειδικότερα, η πετυχημένη παρουσιάστρια στο Star αυτοσαρκάστηκε τονίζοντας ότι τώρα που είναι ελεύθερη έχει τη δυνατότητα να κάνει πολλά πράγματα: "Μπορώ να αγκαλιάζω, να σκύβω, να καβαλάω — όλα τα κάνω!"...



Ο παρτενέρ και δάσκαλός της έσπευσε να μιλήσει για την πρόοδο της "μαθήτριάς" του επισημαίνοντας ότι έχει πολύ καλό ρυθμό, είναι αφοσιωμένη και δουλεύει πολύ σκληρά.

Στη συνέχεια της εκπομπής της, η Ελεωνόρα Μελέτη φιλοξένησε και δύο από τους χορογράφους της προηγούμενης σεζόν, την Έφη και τον Ρίχαρντ, οι οποίο αποφάσισαν να μη συμμετάσχουν στο φετινό σόου, αφενός, επειδή πρέπει να λάβουν μέρος στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Χορού που διεξάγεται στις 26 Μαρτίου στη Γαλλία, και, αφετέρου, δεν υπάρχουν μεταξύ των μελών της κριτικής επιτροπής άτομα με εξειδικευμένες γνώσεις χορού, που να μπορούν να κρίνουν τους χορούς latin.

Οι δύο χορευτές σχολίασαν καυστικά και την «παγκόσμια πρωτοτυπία» που παρατηρείται στην ελληνική εκδοχή του σόου, να γίνονται δηλαδή πολλά και εντυπωσιακά "τρικ", "σηκώματα" και "συρσίματα". Ο Ρίχαρντ μάλιστα δήλωσε χαρακτηριστικά: "Δεν μπορώ να σηκώνω την ντάμα μου 15 φορές στον αέρα. Δεν είμαι τόσο δυνατός".

Από την πλευρά της και η Έφη συμφώνησε σε αυτό λέγοντας ότι είναι πολύ επικίνδυνο να κάνεις όλα αυτά τα τρικ με κάποιο παρτενέρ που δεν έχει εμπειρία.

Η διαγωνιζόμενη στο φετινό «Dancing With the Stars», Ελεωνόρα Μελέτη, τόνισε επίσης: "Στην Ελλάδα είμαστε οι μοναδικοί που θέλουμε τόσα τρικ στις χορογραφίες μας". "Στο εξωτερικό ωστόσο", συνέχισε η παρουσιάστρια "ζητούν απλά από τους celebrities να εφαρμόσουν την τεχνική του κάθε χορού".

Δεν υπάρχουν σχόλια: