Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Γουίτνεϊ Χιούστον: Και η 18χρονη κόρη της εξαρτημένη από τα ναρκωτικά


Όταν η Γουίτνεϊ Χιούστον και η κόρη της Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν εμφανίστηκαν μαζί σε ένα pre-Grammys πάρτι τον περασμένο μήνα, όλοι σχολίασαν πως «το μήλο έπεσε κάτω από τη μηλιά», καθώς η ομοιότητά τους είναι ενυπωσιακή.

Δυστυχώς, όμως, φαίνεται πως η 18χρονη Μπόμπι Κριστίνα ή Κρίσι, όπως την αποκαλούν, μοιάζει στη μητέρα τις και ως προς τις κακές της συνήθειες...



Σοκαριστικές φωτογραφίες που μόλις κυκλοφόρησαν δείχνουν τη μικρή να κάνει χρήση κοκαΐνης!

Η Μπόμπι Κριστίνα γνωρίζει καλά τον κίνδυνο των ναρκωτικών. Η καριέρα της μητέρας της σπιλώθηκε από τον εθισμό της, ενώ εξίσου εθισμένος ήταν και ο πατέρας της, Μπόμπι Μπράουν. Τις φωτογραφίες τράβηξε ο πρώην σύντροφος της έφηβης κοπέλας, ο οποίος ισχυρίζεται πως κι εκείνη είναι εθισμένη στα ναρκωτικά.

«Η Γουίτνεϊ πρέπει να δει τι κάνει η κόρη της. Αν η Κρίσι δεν σταματήσει σύντομα, η κοκαΐνη θα τη σκοτώσει. Προσπάθησα να τη σταματήσω», είπε. «Αλλά το μόνο που μου λέει είναι “Μοιάζω στη μητέρα μου!”». Ο πρώην σύντροφός της, το όνομα του οποίου δεν έχει γίνει γνωστό, ισχυρίζεται πως έγινε μάρτυρας της άγριας συμπεριφοράς της κατά τη διάρκεια της σχέσης τους, που κράτησε δυόμιση χρόνια.

Η Κρίσι παραδέχτηκε πως ήταν εκείνη στις φωτογραφίες, αλλά ισχυρίστηκε πως την παγίδευσαν. Στη σελίδα της στο Twitter έγραψε: «Οι φωτογραφίες — ένα πρώην πολύ αγαπημένο μου πρόσωπο το έκανε αυτό. Με παγίδευσε ώστε αυτό να φαίνεται ακριβώς όπως φαίνεται. Ο Θεός θα τους τιμωρήσει». Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Αλλά για την ακρίβεια, δεν είναι αυτό που φαίνεται. Οι άνθρωποι θα κάνουν τα πάντα για τα χρήματα, το οποίο είναι πολύ θλιβερό και με πληγώνει».

Όσο για την 47χρονη Γουίτνεϊ, σύμφωνα με την κόρη της, στέκεται στο πλευρό της. Η τραγουδίστρια είχε παραδεχτεί σε συνέντευξή της το 2002 ότι έκανε χρήση ναρκωτικών ουσιών, ενώ μόλις πριν από ένα χρόνο επέστρεψε υγιής και ανανεωμένη στο προσκήνιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: