Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Top Chef: Ο μεγάλος τελικός


Η Νάντια Μπουλέ απόψε Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου στις 9 το βράδυ... θα μας παρουσιάζει τον μεγάλο τελικό του Top Chef.

«Φωτιά» πήραν τα μαχαίρια στον μεγάλο τελικό για την ανάδειξη του πρώτου Έλληνα «Top Chef» και η δοκιμασία ήταν σκληρή...



Ο Μιχάλης Νούρλογλου, 25 ετών, και ο Αθηναγόρας Κωστάκος, 26 ετών, ήταν οι δυο chefs που έδωσαν σκληρή μάχη, για να κερδίσουν τον τίτλο του κορυφαίου chef.

Έπειτα από ένα συναρπαστικό τελικό, ο οποίος μαγνητοσκοπήθηκε στις αρχές Δεκεμβρίου στα Studio Kappa, νικητής είναι ο… Αθηναγόρας Κωστάκος!

Οι τρεις άντρες σεφ που έφθασαν στον τελικό πέρασαν πρώτα από τη δοκιμασία της «μοριακής κουζίνας» και οι δυο νικητές προχώρησαν στο επόμενο εντυπωσιακό βήμα. Το πλατό λοιπόν χωρίστηκε στα δυο και ο καθένας σεφ έφτιαξε το δικό του εστιατόριο ετοιμάζοντας 150 πιάτα.

Ο Μιχάλης Νούρλογλου, 25 ετών και ο Αθηναίος Κωστάκος, 26 ετών, ήταν οι δυο chefs που έδωσαν σκληρή μάχη για να κερδίσουν τον τίτλο του πρώτου Έλληνα Top Chef.
Νικητής είναι ο Αθηναγόρας Κωστάκος στο πρώτο Top Chef

Στον τελικό θα ξαναδούμε όλους τους υποψηφίους που έχουν αποχωρήσει από το σόου, είτε ως καλεσμένοι στα εστιατόρια, είτε ως βοηθοί των δύο σεφ στην κουζίνα!

Στο τέλος, οι κριτές Ηλίας Μαμαλάκης, Χριστόφορος Πέσκιας, Απόστολος Τραστέλης και Ερβέ Προνζάτο, θα ανακοινώσουν τον μεγάλο νικητή του TOP CHEF, που θα κερδίσει το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Όμως, και ο ‘χαμένος’ θα κερδίσει μια υποτροφία για μεταπτυχιακό από τη σχολή Le Monde.

Δεν υπάρχουν σχόλια: