Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Όλα όσα είπε στον Θέμο για τη σχέση του με τη Ζέτα


Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Όλα 11” του Θέμου Αναστασιάδη όπου μίλησε για τη Ζέτα Μακρυπούλια αποκαλύπτοντας πολλές λεπτομέρειες της σχέσης τους.

Η συνέντευξη ξεκίνησε με πολύ χιούμορ αφού ο γνωστός τραγουδιστής είπε: “Ευχαριστώ που με καλέσατε γιατί βρήκα πόρτες κλειστές και δυσκολεύτηκα να μπω....



Δεν θα το ξεχάσω ποτέ και θα το θυμηθώ όταν γίνω κάτι”, ενώ συνέχισε λέγοντας στο ίδιο ύφος: “Διαβάζω κάθε Κυριακή τον τύπο και βλέπω πως πήγε η σχέση. Λέω, έλα εδώ καλή μου να δούμε τι προβλήματα είχαμε αυτήν την εβδομάδα”, αναφερόμενος στην έκταση που έχει πάρει η σχέση του από τα Μέσα.

Μετά από επιμονή του Θέμου, ο Μιχάλης αποκάλυψε πώς ξεκίνησε να βγαίνει με τη Ζέτα Μακρυπούλια: “Δεν ξεκίνησε στην Πάρο. Στην Πάρο μπορεί να εξελίχθηκε. Βοήθησαν όμως οι παραλίες, ο ήλιος... Η αρχή έγινε στα βραβεία του MAD (Σε εκείνο το σημείο προβλήθηκαν πλάνα από τη συνάντησή τους στα βραβεία). Μάλλον αυτή τη συγκλονιστική εμφάνιση είδα εγώ και συγκλονίστηκα”. Τότε ο Θέμος απόρησε πώς δεν κατάφερε ποτέ να τους δει μαζί το καλοκαίρι αφού έκαναν διακοπές στο ίδιο νησί: “Στην Πάρο κάναμε κάποιες βόλτες. Δεν καθόμασταν όλο μέσα”, και συνέχισε λέγοντας για την αγαπημένη του: “Είναι πολλά πράγματα η Ζέτα και ηθοποιός είναι σίγουρα”.

Ο 31χρονος τραγουδιστής μίλησε και για την απόφασή του να μιλήσει ανοιχτά για αυτή την σχέση: “Την απόφαση να μιλήσω την πήρα εφόσον ένιωσα ότι υπάρχει κάτι σοβαρό και ουσιαστικό. Όταν είδαμε ότι δεν υπάρχει λόγος να κρυβόμαστε βγήκαμε και μιλήσαμε. Ό,τι φαίνεται αυτό είναι, δεν γίνεται να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας. Δεν περίμενα να έχει τέτοιο απόηχο, να συζητιέται τόσο πολύ, κάτι το οποίο δεν μ’ αρέσει και τόσο πολύ γιατί δεν έχω μάθει να ζω έτσι, να ακούγονται τόσα πολλά για την ζωή μου. Αλλά αυτό που είπα είναι αυτό που ένιωθα. Να βγαίνεις τόσο πολύ στη δημοσιότητα είναι παρεξηγήσιμο και αυτό θέλω να ξεκαθαρίσω”.

Όπως έχει δηλώσει σε συνεντεύξεις του μερικά από τα τραγούδια του καινούργιου του δίσκου είναι εμπνευσμένα από την Ζέτα Μεκρυπούλια, μια διαδικασία που συνεχίζεται: “Προς το παρόν τα ακούσατε όλα τα τραγούδια. Τώρα γράφονται τα επόμενα” και συνέχισε λέγοντας για την σχέση: “Υπάρχει πιο στενή επαφή από αυτό, ζούμε μαζί και όλα είναι καλά. Αυτή την στιγμή δεν σκέφτομαι για παιδιά (...) Αν είσαι αρνητικός σε κάποια πράγματα όπως είναι η δέσμευση ή η συμβίωση πάντα υπάρχει ένας άνθρωπος που σε κάνει να νιώθεις αλλιώς και αλλάζεις. Ποτέ η προσωπική ζωή δεν προηγείτο της επαγγελματικής μου πορείας. Τώρα έχουν αλλάξει οι ισορροπίες. Εγώ ζω το σήμερα και αυτό το συμμερίζεται και η Ζέτα”.

Ευτυχώς για εκείνους, η τεράστια προβολή που έχει πάρει ο έρωτάς τους δεν έχει αλλοιώσει τα συναισθήματά τους: “Η δημοσιότητα δεν έχει επηρεάσει την μαγιά της σχέσης αυτής. Όταν όμως το βλέπω απέξω, δεν μου αρέσει, δεν τρελαίνομαι που βλέπω τον πατέρα μου και την μητέρα μου στα εξώφυλλα”. Αναφέρθηκε επίσης και στην γνωριμία που είχαν στην Κύπρο οι γονείς του με την αγαπημένη του για πρώτη φορά: “Με αυτό τον τρόπο και έτσι όπως έχει γίνει την συγκεκριμένη στιγμή, δεν είχα κανένα άγχος. Για μένα δεν ήταν στιγμή αμηχανίας, είχα μία άνεση. Υπήρχαν προετοιμασίες και τα πήγαμε πολύ καλά. Η βαθμολογία ήταν άριστη".

Δεν υπάρχουν σχόλια: