Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Το φλερτ μπορεί να δείξει το μέλλον μιας σχέσης!


Το "προσωπικό ύφος" του κάθε ανθρώπου στο φλερτ έχει μεγάλη σημασία για την επιτυχία του κι αν κάποιος καταφέρει να αναγνωρίσει στον εαυτό του τα ιδιαίτερα γνωρίσματα στον τρόπο που φλερτάρει, στην πορεία θα καταφέρει να ανταπεξέλθει στη σχέση με τον καλύτερο τρόπο.

Μετά από ερωτήματα που έθεσε ο καθηγητής σε περισσότερους από 5.100 ανθρώπους για τον τρόπο που φλερτάρουν και προσεγγίζουν το άτομο που τους αρέσει, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ουσιαστικά υπάρχουν πέντε είδη φλερτ:...



Παραδοσιακό φλερτ: Ο άντρας «κυνηγός» και η γυναίκα σε ρόλο παθητικό. Συνήθως όσοι προτιμούν αυτό το είδος φλερτ, τις περισσότερες φορές επιλέγουν να έχουν πιο «στενές επαφές» με το άτομο που τους ενδιαφέρει.

Σωματικό φλερτ: Οι άνθρωποι που δείχνουν το σεξουαλικό τους ενδιαφέρον στο άτομο που τους αρέσει, αρκετές φορές προχωράνε τη σχέση αναπτύσσοντας στενότερο συναισθηματικό δέσιμο με τον/την σύντροφό τους κι έχουν περισσότερη χημεία στο σεξ.

Παιχνιδιάρικο φλερτ: Όσοι φλερτάρουν με αυτόν τον τρόπο, έχουν ως στόχο την τόνωση της αυτοπεποίθησης και της εμπιστοσύνης στις δυνατότητές τους. Ο καθηγητής πιστεύει πως αυτοί οι τύποι, έχουν λίγες πιθανότητες να κάνουν σχέση σοβαρή και μακρόχρονη.

Σύμφωνα με την έρευνα υπάρχουν ακόμη το ευγενικό και το ειλικρινές φλερτ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: