Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Ο προκλητικός Άκης Τσοχατζόπουλος απαντά στα δημοσιεύματα...


Ο άνθρωπος ο οποίος έχει καταχραστεί εκατομμύρια του Ελληνικού Δημοσίου, δικά μας λεφτά, έχει το θράσος να απαντά.

Άκη, θα την γλιτώσεις, το ξέρουμε το έργο πριν πέσει η αυλαία, όμως ζήτημά μας και καθήκον μας είναι να μάθει ο κόσμος τι έκανες.

Ότι και να σου γράφουν, όποια στοιχεία και αν παρουσιάζονται,...



όσο μπλεγμένος και αν είναι, βγάζεις μια ανακοίνωση με την οποία ανακοινώνεις την προσφυγή στα ποινικά και τα αστικά δικαστήρια για να έχεις ομήρους τους δημοσιογράφους και τα Μέσα που ασχολούνται μαζί σου και δεν λες το παραμικρό για την ταμπακιέρα.

Το απόγευμα το γραφείο του Άκη Τσοχατζόπουλου εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία αναφέρει τα εξής :

"Το σημερινό πρωτοσέλιδο της REAL NEWS αποτελεί χυδαία λάσπη στο πρόσωπό μου. Πρόκειται για άκρως συκοφαντικό, παντελώς ψευδές και ανυπόστατο δημοσίευμα. Το λόγο επί αυτού θα έχει η Δικαιοσύνη.

Στόχος του δημοσιεύματος είναι η δημιουργία εντύπωσης αθέμιτης εμπλοκής μου στο ζήτημα των γερμανικών υποβρυχίων. Δυστυχώς, όμως, ταυτόχρονα, αμαυρώνει και το μεγάλο έργο της αμυντικής θωράκισης της χώρας, πλήττοντας καίρια την στρατηγική επιλογή παραγωγής από ελληνικά χέρια των πλέον σύγχρονων συμβατικών υποβρυχίων στον κόσμο, -με την μεταφορά πρωτοποριακής τεχνολογίας και τεχνογνωσίας στην Ελλάδα-, που διασφαλίζουν αναντικατάστατο στρατηγικό πλεονέκτημα στο Αιγαίο.

Ως Υπουργός Εθνικής Άμυνας εγγυήθηκα την εφαρμογή των προβεπόμενων από το νόμο διαδικασιών αξιολόγησης, επιλογής και απόφασης από όλα τα θεσμικά όργανα των Ενόπλων Δυνάμεων σε όλα τα επίπεδα, και το ΚΥΣΕΑ, ώστε η τελική επιλογή να είναι η βέλτιστη δυνατή σε ποιοτικό, οικονομικό και στρατιωτικό επίπεδο, με γνώμονα το εθνικό συμφέρον.

Υπενθυμίζω δε, ότι, όπως δήλωσα από την προηγούμενη εβδομάδα, με αφορμή το γνωστό δημοσίευμα του περιοδικού «DER SPIEGEL», ουδέποτε συνέστησα οιοδήποτε πρόσωπο σε οποιαδήποτε εταιρεία, όπως ψευδώς και συκοφαντικά αναφέρθηκε".

Δεν υπάρχουν σχόλια: