Στην αύξηση της τιμής του ψωμιού προσανατολίζονται οι φουρνάρηδες του νομού Θεσσαλονίκης εξαιτίας της αύξησης του ΦΠΑ και των ανατιμήσεων στα άλευρα και τα σιτηρά, όπως ισχυρίζονται.
Οριστικές αποφάσεις από τις διαπραγματεύσεις των αρτοποιών με τους προμηθευτές θα παρθούν μέχρι το τέλος του μήνα...
Μολαταύτα, ο πρόεδρος του σωματείου τους, Νεόφυτος Παπαδόπουλος, δήλωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων πως πιστεύει ότι τελικά ίσως να μη συμβεί ανατίμηση και αν τελικά γίνει θα είναι της τάξεως των 0,05 λεπτών του ευρώ.
Το ψωμί στη Θεσσαλονίκη αγγίζει τα 0,70 λεπτά ανά φρατζόλα ενώ οι αυξήσεις των πρώτων υλών έχουν φτάσει μέχρι και 20%.
Οι φούρνοι στο νομό Θεσσαλονίκης υπολογίζονται στους 646 εκ των οποίων οι 460 είναι στο πολεοδομικό συγκρότημα και συνολικά απασχολούνται 3.000 άνθρωποι.
Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011
Αύξηση στην τιμή του ψωμιού στη Θεσσαλονίκη;
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου