Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Και δεύτερη ανήλικη στα ροζ πάρτι του Μπερλουσκόνι


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Οι αποκαλύψεις για την άστατη ερωτική ζωή του Ιταλού πρωθυπουργού με ανήλικες συνεχίζονται Σύμφωνα με τα νέα δημοσιεύματα στα ροζ πάρτι που γίνονταν στις κατοικίες του Ιταλού πρωθυπουργού Σίλβιο Μπερλουσκόνι στο Μιλάνο και τη Σαρδηνία συμμετείχε και δεύτερη ανήλικη,...



όπως αποκαλύπτουν έγγραφα που εστάλησαν από την εισαγγελία του Μιλάνου στο Κοινοβούλιο, στο πλαίσιο της έρευνας για το σεξουαλικό σκάνδαλο "Ρούμπιγκεϊτ".

Η 20χρονη -σήμερα- κοπέλα είναι η Ίρις Μπεράρντι και όταν συμμετείχε στα πάρτι του «Καβαλιέρε» ήταν ανήλικη.

Η Μπεράρντι, την οποία η αστυνομία χαρακτηρίζει ως «γνωστή ιερόδουλο» συμμετείχε σε τουλάχιστον δύο πάρτι, το Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο του 2009, σύμφωνα με τα έγγραφα που επικαλείται το πρακτορείο ειδήσεων Ansa.

Τα έγγραφα βασίζονται σε τηλεφωνικές συνομιλίες που πραγματοποίησε η Ίρις Μπεράρντι.

Σε βάρος του Μπερλουσκόνι διεξάγεται από τα τέλη Δεκεμβρίου έρευνα για το σκάνδαλο «Ρουμπιγκέιτ», στο πλαίσιο του οποίου ο πρωθυπουργός φέρεται ότι πλήρωσε για να κάνει σεξ με την Ρούμπι, το πραγματικό όνομα της οποίας είναι Καρίμα Ελ-Μαχρούγκ και πρόκειται για μια Μαροκινή που ήταν τότε ανήλικη.

Το να χρησιμοποιεί κανείς τις «υπηρεσίες» μιας ιερόδουλου δεν αποτελεί αδίκημα στην Ιταλία, ωστόσο, αυτό δεν ισχύει εάν αυτή είναι ανήλικη (κάτω των 18).

Εκτός από την κατηγορία για σεξουαλικές σχέσεις έναντι χρημάτων με ανήλικη, ο Μπερλουσκόνι είναι επίσης ύποπτος για κατάχρηση του αξιώματός του επειδή επενέβη για να αφεθεί ελεύθερη η Ρούμπι όταν συνεληφθη για κλοπή το Μάιο του 2010 στο Μιλάνο.

Η κοινοβουλευτική επιτροπή μελετά 200 επιπλέον σελίδες που εστάλησαν από τους εισαγγελείς στο Μιλάνο.

Τα έγγραφα αυτά περιλαμβάνουν τηλεφωνικές συνδιαλέξεις ανάμεσα σε κοπέλες που συμμετείχαν στα πάρτι, καθώς και στοιχεία για πληρωμές σε λογαριασμούς και στοιχεία που προέκυψαν κατά τη διάρκεια αστυνομικών ερευνών σε σπίτια γυναικών.

Ο Σ.Μπερλουσκόνι απορρίπτει τις κατηγορίες, χαρακτηρίζοντάς τες «πολιτικά υποκινούμενες».

Η πρόεδρος του αντιπολιτευόμενου Δημοκρατικού Κόμματος Ρόζι Μπίντι, χαρακτήρισε τον Μπερλουσκόνι «σουλτάνο» που εξευτελίζει τις γυναίκες και προέβλεψε ότι πολλοί από τους ψηφοφόρους του θα τον εγκαταλείψουν στις επόμενες εκλογές.

«Οι Ιταλίδες πληρώνουν βαρύ τίμημα για αυτό το σκάνδαλο, αφού δίνεται μια εικόνα γυναικών, των οποίων η αξία περιορίζεται στο σώμα τους, γυναικών που γίνονται "καταναλωτικά αγαθά" στη διάθεση του σουλτάνου, του αυτοκράτορα» είπε, μιλώντας στο πρακτορείο Reuters.


Δεν υπάρχουν σχόλια: