Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Γρηγόρης Αρναούτογλου: "Με τη Θεοδωρίδου δεν θα κάνουμε ποτέ δεσμό"


Με αφορμή τα σχόλια της Φαίης Σκορδά σχετικά με τις φήμες για τη σχέση του με τη Νατάσα Θεοδωρίδου, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου απάντησε σε όλα μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή.

"Αρχίζει να γίνεται λίγο αστείο και είμαστε τόσο πολύ καλοί φίλοι με τη Νατάσα που δεν μπαίνω σε καμία διαδικασία κάθε φορά που με ρωτάτε κάτι. Είμαστε πάρα πολύ καλοί φίλοι και θα είμαστε ελπίζω για πάρα πολλά χρόνια ακόμη...



Δεν θα κάνουμε ποτέ δεσμό στη ζωή μας, γιατί απλά μας συνδέει μια πάρα πολύ ωραία φιλία" εξήγησε ο Γρηγόρης και συμπλήρωσε με έντονο ύφος:

"Είναι τραγελαφικό πλέον. Με όποιον άνθρωπο βγεις, με όποιον άνθρωπο μιλήσεις, με όποιον άνθρωπο πεις μια κουβέντα, αγκαλιαστείς, πρέπει να έχεις και δεσμό. Έχει χαθεί και η ουσία του σχολιασμού πλέον. Άμα είναι να σκέφτομαι για κάποιους ανθρώπους που εκτιμώ και τους έχω μέσα στην καρδιά μου τι να λέω, τότε έχω χάσει την μπάλα. Αυτό που θέλω εκείνη την ώρα να πω, θα βγω και θα το πω. Αν τώρα το παρεξηγήσουν οι άλλοι, εντάξει! Τελευταία φορά! Δεν ξανασυζητάμε τίποτα γι' αυτό. Τελειώσαμε".

Δεν υπάρχουν σχόλια: