Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες - Σε πτώση η θερμοκρασία


Νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας.

Τα φαινόμενα θα είναι έντονα νωρίς το πρωί στο νότιο Ιόνιο και την δυτική Πελοπόννησο ενώ αργά το βράδυ ισχυρές κατά τόπους βροχές θα σημειωθούν στην Θράκη και τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου...



Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν σε περιοχές της κεντρικής και δυτικής Ελλάδας με υψόμετρο >1600μ, καθώς και σε περιοχές της βορειοδυτικής χώρας με υψόμετρο >1200μ. Άνεμοι αρχικά από ΝΝΔ διευθύνσεις μέτριοι, σταδιακά θα στραφούν σε ΝΝΔ διευθύνσεις με την ίδια ένταση.

Θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή και:
Στα δυτικά από 0 έως 15 βαθμούς Κελσίου.
Στα βόρεια από -1 έως 14 βαθμούς Κελσίου.
Στα κεντρικά από 1 έως 12 βαθμούς Κελσίου.
Στα ανατολικά από 5 έως 15 βαθμούς Κελσίου.
Στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Αττική: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις οι οποίες σταδιακά και μέχρι το μεσημέρι θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Αργά το μεσημέρι ενδέχεται να σημειωθεί και παροδική καταιγίδα. Άνεμοι από ΝΝΔ διευθύνσεις μέτριοι, σταδιακά θα στραφούν σε ΝΝΑ με την ίδια ένταση και θερμοκρασία από 11 έως 15 βαθμούς Κελσίου.
Θεσσαλονίκη: Νεφώσεις με τοπικές βροχές. Πρόσκαιρη βελτίωση θα παρουσιάσει ο καιρός το μεσημέρι για να επιδεινωθεί εκ νέου το απόγευμα. Άνεμοι αρχικά από ΝΑ διευθύνσεις ασθενείς, σταδιακά θα στραφούν σε Β με την ίδια ένταση και θερμοκρασία από 8 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: