Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

Α.Νταβούτογλου: "Ιστορικό γεγονός η παρουσία του Γ.Παπανδρέου στο Ερζερούμ"


Η συμμετοχή του πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου και του υπουργού Εξωτερικών Δ. Δρούτσα στην ετήσια σύνοδο των Τούρκων πρέσβεων, που διεξάγεται στο Ερζερούμ, αποτελεί απόδειξη του υψηλού επιπέδου των σχέσεων των δύο χωρών, δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Αχμέτ Νταβούτογλου...



Σε δηλώσεις του, στο πρακτορείο "Ανατολή", ο κ. Νταβούτογλου χαρακτήρισε «ιστορικό» το γεγονός ότι ο κ. Παπανδρέου και ο κ. Δρούτσας, θα μιλήσουν στους Τούρκους πρέσβεις. «Η Τουρκία πάντοτε ανταποκρίνεται στις ειλικρινείς προθέσεις φιλίας και όταν την προσεγγίζουν με αυτό τον τρόπο. Αυτή είναι η πολιτική μας στα Βαλκάνια και τη Μέση Ανατολή», δήλωσε ο Τούρκος υπουργός.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο κ Παπανδρέου έχει έλθει στην Ελλάδα με μια αποστολή που του ανέθεσε η πατρίδα του οι ΗΠΑ. Να διαλύσει τη χώρα, να καταστρέψει τους εργαζόμενους και συνταξιούχους, να παραδώσει την χώρα στο μεγάλο κεφάλαιο και να δώσει στους Τούρκους (και σε όποιον άλλο) ότι ζητούν για το Αιγαίο και όχι μόνο. Ο κ Παπανδρέου σιχαίνεται την Ελλάδα, τους Έλληνες (με πόση περιφρόνηση δηλώνει στο εξωτερικό "Κυβερνώ μια χώρα διεφθαρμένων"), την Ελληνική γλώσσα την οποία αποφεύγει όπως ο διάβολος το λιβάνι), τον Ελληνικό πολιτισμό κλπ Αυτό δυστυχώς είναι φανερό από τα μέτρα που παίρνει και από τις κινήσεις του στην εξωτερική πολιτική. Και καλά αυτός! Καλά και η Δημοκρατική Αριστερά του Κουβέλη και η Ντόρα που είναι ξεπουλημένοι στο Μνημόνιο και στο ΠΑΣΟΚ και παίζουν πια ανοιχτά το παιχνίδι των Αμερικάνων. Καλά και ο πρόεδρος κ Παπούλιας που είναι διακοσμητικός και υποστηριχτής του ΠΑΣΟΚ. Οι υπόλοιποι "Έλληνες" (υπάρχουν τέτοιοι ή είμαστε πια πολίτες της παγκόσμιας διακυβέρνησης;) τα κόμματα της ΝΔ, ο Συνασπισμός και ο ΣΥΡΙΖΑ (ακόμα και το δήθεν εθνικιστικό ΛΑΟΣ) γιατί σιωπούν ένοχα; Τι παιχνίδι παίζεται και με ποιους; Γιατί τα ΜΜΕ δεν ανακινούν το θέμα παρά αναφέρονται σε αυτό απλώς και για λίγο; Γιατί δεν ζητούνε τα άλλα κόμματα σύγκλιση των αρχηγών των κομμάτων για το θέμα του Αιγαίου; Μόνο το ΚΚΕ και η κ Κανέλλη θίγουν το θέμα αλλά κανείς δεν δίνει σημασία.