Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Έκλεβαν φάρμακα από το νοσοκομείο Ιωαννίνων!

Μια τυχαία σύλληψη στα Γιάννενα, ίσως οδηγήσει στην εξάρθρωση κυκλώματος που έκλεβε φαρμακευτικές ουσίες από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της πόλης.

Το περίεργο στην υπόθεση, είναι ότι κανείς από τους υπεύθυνους του νοσοκομείου δεν είχε αντιληφθεί τις κλοπές, αφού ποτέ δεν είχε γίνει σχετική καταγγελία.

Οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών σταμάτησαν για έλεγχο ένα ύποπτο αυτοκίνητο με δύο επιβάτες, όμως μόνο ο ένας από αυτούς συμμορφώθηκε και στην κατοχή του βρήκαν 24 γραμμάρια ηρωίνης. Ο δεύτερος προσπάθησε να διαφύγει και ακολούθησε καταδίωξη....

Τελικά, οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν έξω από το σπίτι του στο οποίο έκαναν έρευνα και βρήκαν άλλα 50 γραμμάρια ηρωίνης. Μαζί με αυτά, όμως, κατέσχεσαν και φαρμακευτικές ουσίες τις οποίες ο δράστης ομολόγησε ότι είχε κλέψει από το φαρμακείο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων. Οι έρευνες συνεχίζονται για να εξακριβωθεί αν είχε και συνεργούς στις κλοπές, ίσως και μέσα από το ίδρυμα, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα

Με μια συντονισμένη επιχείρηση σε διαφορετικές περιοχές της Λάρισας, οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών συνέλαβαν τρεις άνδρες ηλικίας 29, 27 και 31 χρόνων και μια 19χρονη άεργη, όλοι τους κάτοικοι Λάρισας, που διακινούσαν από κοινού μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών. Στα σπίτια τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πέντε κιλά και 649,3 γραμμάρια αποξηραμένης κάνναβης σε «φούντα», 25.820 ευρώ που προέρχονταν από την εμπορία ναρκωτικών, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, μία σιδερογροθιά, επτά κινητά τηλέφωνα, μία μοτοσικλέτα και ένα αυτοκίνητο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: