Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Aπό αύριο στα 35 ευρώ η διαδρομή Αθήνα - Αεροδρόμιο με ταξί


Από την 1η Φεβρουαρίου οι οδηγοί ταξί δεν θα μπορούν να χρεώνουν πάνω από 35 ευρώ για μεταφορά στο αεροδρόμιο της Αθήνας.

Με απόφαση του Υφυπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Σπύρου Βούγια, θεσπίζεται τιμολόγιο κομίστρων για τα επιβατικά δημόσιας χρήσης αυτοκίνητα (ταξί), από και προς το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», στο ποσό των 35 ευρώ...



για τις ώρες 05.00 – 24.00 (μονή ταρίφα) και 50 ευρώ για τις ώρες 00.00 – 05.00 (διπλή ταρίφα).

Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α., το δικαίωμα εκκίνησης (πτώση σημαίας), τα πρόσθετα του αεροδρομίου και των αποσκευών και τα διόδια της Αττικής Οδού.

Οι διαδρομές στις οποίες ισχύει το εν λόγω τιμολόγιο είναι:

Από και προς το διεθνή αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος», με προορισμό ή αφετηρία εντός του δακτυλίου, που σχηματίζουν οι λεωφόροι και οι οδοί Αλεξάνδρας – Ζαχάρωφ – Μεσογείων – Φειδιππίδου – Μιχαλακοπούλου – Σπύρου Μερκούρη – Βρυάξιδος – Υμηττού – Ηλ. Ηλιού – Α. Φραντζή – Λ. Συγγρού – Χαμοστέρνας – Πειραιώς – Ιερά Οδός, Κωνσταντινουπόλεως – Αχιλλέως – πλατεία Καραϊσκάκη – Καρόλου – Μάρνη – 28ης Οκτωβρίου (Πατησίων) – Αλεξάνδρας (συμπεριλαμβανομένων και των αναφερόμενων λεωφόρων – οδών).

Σε περίπτωση που η ώρα εκκίνησης και λήξης της διαδρομής είναι νωρίτερα ή αργότερα από τις 05.00 ή τις 24.00, τότε η τιμή καθορίζεται από την ώρα άφιξης στον προορισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: