Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Σοκ: Δολοφονία 20χρονου μέσα στο σπίτι του στο Νεο Φάληρο


Πυκνό μυστήριο καλύπτει την δολοφονία ενός 20χρονου, τα ξημερώματα στο σπίτι όπου διέμενε με την οικογένεια του στο Νέο Φάληρο.

Η υποθεση παίρνει διαστάσεις θρίλερ καθώς την ώρα της δολοφονίας οι γονείς και τα τρία αδέλφια του βρίσκονταν στο σπίτι και κοιμόντουσαν, χωρίς να αντιληφθούν το παραμικρό...



Το έγκλημα αποκαλύφθηκε το πρωί. Οι γονείς πήγαν στο δωμάτιο του 20αχρονου και τον βρήκαν δολοφονημένο στο κρεβάτι. του Έφερε ενα βαθυ τραυμα απο μαχαιρι στην πλάτη και ειχε χτυπήματα στο πρόσωπο.

Η πόρτα της μπαλκονόπορτας του υπνοδωματίου ηταν ανοιχτή αλλά στο δωμάτιο και στο σπίτι δεν υπήρχαν ίχνη ερευνης ή διάρρηξης. Από αυτό το γεγονός η αστυνομία εχει αποκλείσει το ενδεχομενο της ληστείας και οι έρευνες στρέφονται σε άλλη κατεύθυνση.

Προς το παρόν όλα τα ενδεχόμενα για το κίνητρο της δολοφονίας εξετάζονται. Εντύπωση πάντως προκαλεί το γεγονός οτι τα μέλη της οικογένειας που κοιμόντουσαν σε ξεχωριστά δωμάτια δεν αντιλήφθηκαν το παραμικρό για το έγκλημα.

Η οικογένεια του 20αχρονου είναι Αιγυπτιακής καταγωγής με Ελληνική υπηκοότητα. Οι γονείς μόλις αντίκρισαν δολοφονημένο το παιδί τους υπέστησαν σοκ και για ώρες δεν ηταν σε θέση να δώσουν κατάθεση ώστε να βοηθήσουν την αστυνομία στην εξιχνίαση της δολοφονίας.

Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας περιμένουν το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης ώστε να έχουν πλήρη εικόνα για τις συνθήκες της δολοφονίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: