Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Κατερίνα Λέχου: "Μην με λέτε celebrity, celebrity είναι ο ανεπάγγελτος"


"Μη με λέτε celebrity, celebrity είναι ο ανεπάγγελτος. Τι δουλειά κάνεις; Είμαι celebrity! Μην με πληγώνετε", δήλωσε η Κατερίνα Λέχου.

Η πρωταγωνίστρια της σειράς "Το Νησί" μίλησε για την επιτυχία της σειράς, που όπως είπε δεν την έχει αλλάξει καθόλου, αλλά και για το "καλάμι" που καβαλάνε πολλές φορές οι ηθοποιοί,...



επιμένοντας ότι σε λίγο καιρό, όλοι θα έχουν ξεχάσει αυτά που συζητάνε τώρα.

"Ξέρετε τι είναι να κάθεσαι ενάμισι χρόνο σπίτι σου και να κοιτάς τους τέσσερις τοίχους; Ξέρετε τι είναι όλοι γύρω σου να δουλεύουν και εσύ να είσαι εκτός; Αυτή δεν είναι μία διαδικασία που πλήττει μόνο τα οικονομικά σου – πες ότι αυτά με τον ένα ή τον άλλο τρόπο τα βολεύεις. Είναι ότι νιώθεις εκτός παιχνιδιού. Πρακτικά τα πράγματα είναι αρκετά στριμωγμένα. Ο κόσμος που συναναστρέφομαι, όμως, έχει ακόμα μερικά περιττά να αφαιρέσει. Δεν είναι δηλαδή από όσους δεν έχουν να πληρώσουν το ρεύμα τους. Παρ’ όλα αυτά γνωρίζω πολύ καλά ότι υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι. Ζω άλλωστε σε μία φτωχή γειτονιά, στην Ακαδημία Πλάτωνος. Αλλά αυτό που διακρίνω στην γειτονιά μου δεν είναι τόσο τη φτώχεια, όσο το πεσμένο ηθικό".

Πώς έχει βιώσει την σειρά στην οποία πρωταγωνίστησε φέτος;

"Άλλαξε ο τρόπος που έβλεπα τα πράγματα. Δεν έκλαψα όμως. Αυτή η ιστορία ήταν στα όρια του τραγικού. Βλέπεις π.χ. Κύπριες να διηγούνται πώς έχασαν τους γιους τους και δεν κλαίνε. Γιατί είναι τόσο τραγικό το συμβάν, που ξεπερνά τα δάκρυα. Με δάκρυα κλαις επειδή σε άφησε ο γκόμενος. Στην μεγάλη τραγωδία δεν κλαις".

Δεν υπάρχουν σχόλια: