Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Συνεχίζεται ο κλεφτοπόλεμος κουκουλοφόρων – ΜΑΤ στο Πολυτεχνείο – Δεν κατάφεραν να ανακόψουν τη μεγαλειώδη πορεία


- Κλειστή η Στουρνάρη από τους κουκουλοφόρους
- Κλειστή από τα ΜΑΤ η Σόλωνος
- Αποπνικτική η ατμόσφαιρα παντού
- Προπηλάκισαν τον πρώην υπουργό Κ. Χατζηδάκη
- Επεισόδια και στη Θεσσαλονίκη, οι αστυνομικοί έναναν προσαγωγές
- Δείτε τις εικόνες

Από τις 15:15 δεκάδες κουκουλοφόροι έχουν ταμπουρωθεί στους χώρους του Πολυτεχνείου και έχουν ξεκινήσει πετροπόλεμο με τα ΜΑΤ που απαντούν με δεκάδες δακρυγόνα....



Οι κουκουλοφόροι έχουν στήσει πύρινα οδοφράγματα στην οδό Στουρνάρη, ενώ οι δυνάμεις της αστυνομίας έχουν "μπλοκάρει" την είσοδο προς την περιοχή των Εξαρχείων σε όλο το μήκος της οδού Σόλωνος.

Ώρα 15:00 και οι τελευταίοι από τους δεκάδες χιλιάδες διαδηλωτές που πήραν μέρος σε μια από τις μεγαλύτερες πορείες των τελευταίων χρόνων άρχισαν να διαλύονται καθώς σε όλο το κέντρο της Αθήνας η χρήση δακρυγόνων ήταν τόσο εκτεταμένη που ήταν αδύνατο να αναπνεύσουν.

Την ίδια ώρα σημειώνονταν επεισόδια μπροστά στα γραφεία της ΓΣΕΕ με μια ομάδα κουκουλοφόρων να φτάνει μια ανάσα από την είσοδο και να πυρπολεί τουλάχιστον δύο μηχανές αστυνομικών.

Ώρα 14:40 Οι κουκουλοφόροι συνέχισαν να πετούν μολότοφ σε όλο το μήκος της οδού Πανεπιστημίου και να καταστρέφουν καταστήματα

Ώρα 14:20 Τη... γνωστή πορεία μοιάζουν να ακολουθούν οι κουκουλοφόροι μετά τις καταστροφές στην πλατεία Συντάγματος έχουν αρχίσει να οχυρώνονται στο χώρο των Προπυλαίων.

Σπάνε στάσεις λεωφορείων και πεζοδρόμια για να πάρουν ... πολεμοφόδια και πετούν συνεχώς μολότοφ εναντίον των αστυνομικών που... μοιάζουν να περιμένουν πότε θα “χαθούν” προς την περιοχή των Εξαρχείων.













Δεν υπάρχουν σχόλια: