Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις και χιονιοπτώσεις


Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια. Στις υπόλοιπες περιοχές θα υπάρχουν νεφώσεις πυκνότερες στην βόρεια Αττική, την κεντρική και νότια Εύβοια, τις Κυκλάδες και την βόρεια Κρήτη με βροχές ή χιονόνερο στις νοτιότερες παραθαλάσσιες και νησιωτικές περιοχές και χιονοπτώσεις στις υπόλοιπες περιοχές....



Αργά το βράδυ επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από τα δυτικά με βροχές στα πεδινά και χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Στερεάς. Άνεμοι από ΒΔ διευθύνσεις ισχυροί και τοπικά στο Καρπάθιο θυελλώδεις και θερμοκρασία σε μικρή άνοδο και:

-στα δυτικά από -3 έως 12 βαθμούς Κελσίου.
-στα βόρεια από -6 έως 7 βαθμούς Κελσίου.
-στα κεντρικά από -4 έως 8 βαθμούς Κελσίου.
-στα ανατολικά από 1 έως 10 βαθμούς Κελσίου.
-στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη από 8 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Αττική: Νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες στα βόρεια του νομού όπου ενδέχεται να σημειωθούν παροδικές χιονοπτώσεις ή χιονόνερο. Βελτιωμένος ο καιρός στις υπόλοιπες περιοχές. Άνεμοι αρχικά από ΒΔ διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί, σταδιακά θα στραφούν σε ΔΝΔ μέτριους και θερμοκρασία από 07 έως 09 βαθμούς Κελσίου. Η μέγιστη θα σημειωθεί μετά το μεσημέρι.

Θεσσαλονίκη: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις. Άνεμοι αρχικά από ΒΒΔ διευθύνσεις ασθενείς, σταδιακά θα στραφούν σε ΒΑ με την ίδια ένταση και θερμοκρασία από 03 έως 06 βαθμούς Κελσίου.

kairos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: