Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Κωστής Μαραβέγιας: Απ' το Βερολίνο στο.. Ίντερνετ!


Η συναυλία του Κωστή Μαραβέγια στο Βερολίνο, πριν λίγες μέρες, μας έκανε όλους να λικνιστούμε στο ρυθμό του νέου του τραγουδιού «RUE MADAME» αλλά και σε παλιότερες και αγαπημένες μελωδίες του.

Ο νεαρός τραγουδοποιός έδωσε την σημαντικότερη συναυλία της μέχρι τώρα καριέρας του μπροστά σε 900 θεατές στο Ραδιομέγαρο Μουσικής του Βερολίνου και σε άπειρους ακροατές,....


μέσω της διαδικτυακής σύνδεσης σε σταθμούς σε ολόκληρη την Γερμανία και σε 8 ακόμα ευρωπαϊκές χώρες, ανάμεσα τους και η Ελλάδα.

Η συναυλία του Κ. Μαραβέγια έγινε κατά την έναρξη του Prix Europa, του ετήσιου Διεθνούς Φεστιβάλ Τηλεόρασης, Ραδιοφώνου και Νέων Τεχνολογιών στο Βερολίνο. Μεταδόθηκε ζωντανά από το Rundfunk Berlin-Brandenburg (RBB), τον κρατικό ραδιοσταθμό της πρωτεύουσας της Γερμανίας, από ραδιοφωνικούς σταθμούς άλλων χωρών-μία εκ των οποίων ήταν η Ελλάδα. Να σημειωθεί ότι ο Έλληνας τραγουδοποιός ήταν ο μοναδικός καλλιτέχνης που άνοιξε το φεστιβάλ. Όσοι δεν είχαν την ευκαιρία να την παρακολουθήσουν ή να την ακούσουν θα χαρούν πολύ με το γεγονός ότι η συναυλία ηχογραφήθηκε και θα κυκλοφορήσει δισκογραφικά πολύ σύντομα.

Το «Live From Berlin» θα είναι μια συλλογή από παλιά, καινούργια και άλλα, μεταφρασμένα σε διάφορες γλώσσες-όπως Ιταλικά, τραγούδια του Κωστή Μαραβέγια.

Θυμίζουμε ότι η διεθνής καριέρα για τον Κωστή Μαραβέγια ξεκίνησε με την επιτυχημένη συμμετοχή του, στην πρώτη σε ακροαματικότητα, γαλλική ραδιοφωνική εκπομπή του Stephane Bern «Le fou du roi» του Radio France τον Απρίλιο του 2010.

Το καινούριο τραγούδι του Μαραβέγια ζητήθηκε από το Dailymotion της Ελλάδος για να συνοδεύσει μουσικά τον πρώτο παγκόσμιο διαγωνισμό σκηνοθεσίας video clip, με πρωταγωνιστή Έλληνα καλλιτέχνη στο ίντερνετ. Η πρωτοβουλία έχει ενθουσιάσει τους ενδιαφερόμενους και ο διαγωνισμός φιλοξενείται ήδη στις ιστοσελίδες του Dailymotion σε χώρες όπως η Γερμανία, Αγγλία, η Αυστραλία, το Μαρόκο, η Γαλλία, η Πολωνία και ο Καναδάς. Όσοι ταλαντούχοι… λάβετε μέρος!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: