Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Καταγγελία για τον Δήμαρχο Ελληνικού Χρήστο Κορτζίδη!


Ο κ.ΚΟΡΤΖΙΔΗΣ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ!

Ναι κύριες και κύριοι, καλά ακούσατε!

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ελληνικού - Αργυρούπολης, Χρήστος Κορτζίδης μας απειλεί με απόλυση, σε περίπτωση που δεν υπακούσουμε στις προσταγές και στα θελήματα που ζητάει εν όψει εκλογών!....





Την Κυριακή 7 Νοέμβρη, την ημέρα των εκλογών, ο Δήμαρχος μας στο Ελληνικό, Χρ. Κορτζίδης, υποχρέωσε τους περισσότερους υπαλλήλους του Δήμου μας, υπό την απειλή της απόλυσης, να παραστούμε ως Εκλογικοί Αντιπρόσωποι στα Εκλογικά Τμήματα με τον δικό του συνδυασμό!

Ναι κύριες και κύριοι, μας υποχρέωσε την Κυριακή, ημέρα ανάπαυσης, να εργαστούμε εξαναγκαστικά γι' αυτόν και την παράταξή τους, για να.... μην μας απολύσει απ' τον Δήμο!!

Ο κ.Κορτζίδης βλέπετε χρόνια μαθημένος στο ΚΚΕ, νομίζει πως εμείς θα σωπάσουμε,
αλλά κάνει μεγάλο λάθος!

Γιατί κ.Κορτζίδη λέτε ότι παραδίδετε τον Δήμο Ελληνικού χωρίς χρέη,
ενώ στην πραγματικότητα το 2006 που παραλάβατε τον Δήμο με πλεόνασμα 1.200.000 ευρώ
και σήμερα δεν αγγίζει ούτε το 1/3; Ποιος είδε το περίσευμα που λέτε πως έχετε;

Γιατί κ.Κορτζίδη δεν λέτε στον κόσμο για τα λεφτά τα οποία δώσατε για να διαφημίσετε τις σικέ απεργίες σας και τα οποία λεφτά θα μπορούσατε να τα είχατε δώσει στους Υπαλλήλους σας που τους τα χρωστάτε κιόλας...;

Γιατί κ.Κορτζίδη λέτε ότι ο Δήμος ήδη έχει πρόβλημα από τις επιχειρήσεις που δεν καταβάλλουν τα δημοτικά τέλη, γιατί υπάρχει κρίση. Άνθρωποι βγαίνουν στην ανεργία, και κάθ’ ένας που βγαίνει στην ανεργία, όπως εσύ λες, είναι μια μαχαιριά στην κοινωνία.

Εσύ αγαπητέ δήμαρχε, πόσες μαχαιριές στην κοινωνία θα δώσεις κλείνοντας τα μαγαζιά που είναι δίπλα στην “ελεύθερη” πλαζ του Αγίου Κοσμά. (Παράνομα, ξεπαράνομα, είναι εκεί και απασχολούν τόσους μεροακαματιαριδες ανθρώπους). Ή, μήπως, αυτοί που δουλεύουν εκεί δεν σε νοιάζει αν θα μείνουν άνεργοι, γιατί πιθανόν δεν εξυπηρετούν τα δικά σου πολιτικά συμφέροντα;

Γιατί κ.Κορτζίδη δηλώνετε Αντι-Καλλικρατικός(;), αφού ούτως ή άλλως θα εφαρμόσετε τον Καλλικράτη, είτε το θέλετε, είτε όχι!

Θα ενοποιηθεί το Ελληνικό με την Αργυρούπολη. Και λοιπόν; Όμοροι Δήμοι είναι. Μια γειτονιά. Και μάλιστα Πόντιοι σ’ ένα μεγάλο μέρος.

Ίσα - ίσα που έχει και ανθρώπους που θα σας πάνε ενδεχομένως και ένα βήμα πιο μπροστά.
Η Αργυρούπολη έχει γυμναστήρια, κολυμβητήρια, γήπεδα μπάσκετ - τένις - ποδοσφαίρου, ωδεία και άλλα πολλά(!). Εμείς έχουμε πλεόνασμα στο ταμείο, ε και; Δεν έχουμε όμως δημοτικές υποδομές(!). Αφήστε τα αυτά για εκεί που σας παίρνει κ.Κορτζίδη!

Αγαπητέ δήμαρχε, το Ελληνικό και οι Ελληνικιώτες, δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα από τον Καλλικράτη και την ένωση με την Αργυρούπολη και τους Αργυρουπολίτες.

Εσύ φοβάσαι! Γιατί πιθανόν θα χάσεις τη θεσούλα σου που για αυτήν μόνο φροντίζεις και θα βγεις εκτός παιχνιδιού.

ΟΧΙ κ.Κορτζίδη, εμείς ΔΕΝ θα σας στηρίξουμε, ούτε θα σας ψηφίσουμε
και ας μας ΑΠΟΛΥΣΕΤΕ!


Υπάλληλος του Δήμου Ελληνικού

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το κείμενο είναι απολύτως ψευδές.
Ελπίζω οτι το σωματείο εργαζόμενων του Δήμου θα πάρει θέση και θα απαντήσει κοινοποιώντας αυτές τις ψευτιές σε κάθε ενδιαφερόμενο.
Όσον αφορά τον δήθεν υπάλληλο που υπογράφει το κείμενο, είναι τόσο υπάλληλος που αγνοεί οτι απαγορεύεται στους υπαλλήλους να είναι εκλογικοί αντιπρόσωποι συνδιασμών.

Ανώνυμος είπε...

Ενας ανθρωπος που δεν υπολογίζει την υγεία του κατεβαίνει σε τόσο μεγάλς απεργίας πείνας δεν μπορεί να είναι αυτό που λές φιλε.
Ο Κορτζίδης είναι ο τιμιώτερος δήμαρχος που παίζει.Και η συμπεριφορά του στο Δήμο ειναι τουλάχιστον άψογη.ΝΤΡΟΠΗ ΤΕΤΟΙΑ ΨΕΜΜΑΤΑ.
Οσο για τα μαγαζιά της παραλίας που μαντρώσανε τη θάλασσα και μας βάζουν να πληρώνουμε για κάτι που είναι δικό μας, τι να σου πω.Τόση λύσσα τους έπιασε τους μάγκες της νύχτας;Περαστικά τους.
ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙΣ ΤΟ ΓΕΝΝΑΙΟ.Ο ΚΟΡΤΖΙΔΗΣ ΔΕΝ ΑΠΟΛΥΕΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ.ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΜΙΛΑΣ.
Μετα τιμής
Ενας άλλος υπάλληλος του Δήμου.

Ανώνυμος είπε...

Το κείμενο έχει υπόσταση και το επιβαιβεωνω κι εγώ, ως αλλη μια υπαλληλος του δήμου.

Το σωματείο δεν θα πάρει θέση, γιατί δεν έχει να πεί τίποτα παπαγαλάκια μου γλυκά!

Εγω δεν γνωριζω αν απαγορευεται η οχι, γνωριζω ομως οτι το πρωι της Κυριακης ετρεχα στο 1ο ΕΠΑΛ στην Ελ.Βενιζέλου για τα θελήματα του "αγαπητου" μας Δημαρχου!

Τελος, αν εισαι υπαλληλος του Δημου, θα ξερεις πως η απεργια ηταν σικε...!

Αυτα αγαπητοι μου... "συνάδελφοι"!

Μετά πολύ αγάπης για το μέλλον μας,
μια υπάλληλος του Δήμου μας!

πολίτης είπε...

Δεν ειμαι ούτε δημότης, ουτε υπαλληλος του δημου Ελληνικού, ουτε τον Κορτζιδη τον γνωρίζω προσωπικά.
Ξέρω ομως καλά τις τακτικές των ανθρώπων της νυχτας, απο τη συμμετοχή μου σε αγώνες κατοικων της γειτονιάς μου (Κεραμεικός-Γκαζι) και της Αθήνας ολοκληρης
Και καταλαβαίνω οτι το κείμενο αυτό "βρωμάει" συμ΄φεροντα καρχαριών.
Τι το ήθελες ρε φίλε αυτό το "κλείνει παράνομα μαγαζιά και χάνουμε μεροκάματο"? Δεν καταλαβαίνεις ότι έτσι "καρφώνεσαι" ?
Πληρώστε ρε σεις καναν επαγγελματία να σας οργανώσει την προπαγάνδα σας !
Επειδή οι πελάτες σας καταπίνουν τις "μπόμπες" για ουίσκυ, νομίσατε ότι οι αναγνώστες εδώ θα καταπιούμε και τους "μαϊμού" δημοτικούς υπαλλήλους?