Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Συμπεράσματα από το τρίτο επεισόδιο του Νησιού...


Χμ… απ’ότι κατάλαβα τα επεισόδια της σειράς θα είναι μικρά, με την εξέλιξή τους πολύ αργή. Αλλιώς πως ένα βιβλίο να τραβήξει σε μάκρος ενός serial 26 επεισοδίων… Παρόλα αυτά, εξακολουθώ να είμαι ευχαριστημένος. Πάμε να δούμε μερικά γρήγορα συμπεράσματα από το τρίτο επεισόδιο λοιπόν…






1. Ο μικρός Δημητράκης αποφάσισε να κάνει τη Λέχου μάνα του. Προφανώς για να της λέει τα βράδια: «Τι σου κάνω μάνα μου;»

2. Η πουτάνα δασκάλα του χωριού, έβαλε το Δημητράκη να γράψει 200 φορές τη φράση «Δε θα αντιμιλήσω ξανά στη δασκάλα μου». Προφανώς τότε δεν είχε ανακαλυφθεί ακόμα το copy paste.

3. Φαντάζεστε αντί γι’αυτή τη δασκάλα, να υπήρχε η συνάδελφός της από το «Καφέ της χαράς»; (Η ανεπανάληπτη Μουτίδου).

4. Ο Στάθης από το Ράδιο – Αρβύλα, φέρεται ως ένας από τους σεναριογράφους της σειράς. Χαρακτηριστικός είναι ο παρακάτω διάλογος: -Σιγά μωρέ, με γέμισες σιρόπια. -Ναι, έγινες σιροπιαστή.

5. Όταν ρώτησε η δασκάλα που είναι η Ηλέκτρα, μια μαθήτρια απάντησε: «Είναι άρρωστη». Λες και οι υπόλοιποι μέσα στην τάξη σφύζουν από υγεία.

6.
Η απουσία του Βασίλη Κικίλια στο επεισόδιο ήταν εκκωφαντική. Δεν φάνηκε σε ούτε ένα από τα καφενεία της Σπιναλόγκας, δεν έδωσε ούτε μία χειραψία, δε βγήκε ούτε μια φωτογραφία με τους θαμώνες…

7. Ο γιατρός της σειράς είναι μαλάκας. Δεν πήρε μαζί του στο νησί τη βρωμόστομη γιαγιά του, από την προηγούμενη σειρά στην οποία συμμετείχε.

8. Όταν ο βαρυποινίτης πλησίασε τη Λέχου και τη ρώτησε αν είναι η γυναίκα του βαρκάρη, η απάντησή της έπρεπε να ήταν άμεση: «Ναι, θες να σου πω για το παλαμάρι του βαρκάρη»;

drseeng

Δεν υπάρχουν σχόλια: