Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Στα λευκά έχει ντυθεί η Ευρώπη!


Μπορεί στην Ελλάδα ο χειμώνας να μας έχει ξεχάσει, αλλά στη βόρεια Ευρώπη τον βιώνουν για τα καλά. Βρετανία, Βέλγιο, Πολωνία, Ελβετία και Γερμανία έχουν ήδη ντυθεί στα λευκά.

Στο Λονδίνο, το έχει στρώσει ακόμη και στην γέφυρα του Γουέστμινιστερ, ενώ τα προβλήματα σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο είναι δεκάδες....



Σχολεία έκλεισαν, οι συνθήκες οδήγησης είναι το λιγότερο επικίνδυνες, οι καθυστερήσεις στο σιδηροδρομικό δίκτυο προκαλούν την ταλαιπωρία εκατοντάδων ταξιδιωτών, ενώ οι πτήσεις από το αεροδρόμιο London City και από του Εδιμβούργου έχουν στην πλειοψηφία τους ακυρωθεί.

Προβλήματα έχουν επίσης δημιουργηθεί στα διεθνή αεροδρόμια του Λονδίνου, του Νιουκάστλ, του Λιντς, του Νόργουιτς, της Γλασκώβης, της Ιβερνές, της Αμπερντίν, του Μπλάκπουλ, του Κίρκγουολ και του Ντόνκαστερ.

Η Μετεωρολογική Υπηρεσία έχει προειδοποιήσει για ισχυρές χιονοπτώσεις στην Ουαλία, τα Μιντλαντς, την ανατολική Αγγλία και το Σάουθ Ίστ. Στη Σκωτία οι προειδοποιήσεις των μετεωρολόγων αφορούν στον παγετώνα που αναμένεται να πλήξει πολλές περιοχές.









newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: