Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

Η Νανά μούσχουρη γιόρτασε χθες τα γενέθλιά της στην Θεοδωρίδου!



Συγκινημένη και τρέμοντας σχεδόν εγκατέλειψε χθες το βράδυ κατά τη διάρκεια του προγράμματός της Νατάσα Θεοδωρίδου. Τι πραγματικά της είχε συμβεί;

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Η Νατάσα Θεοδωρίδου, είχε την τιμή χθες να υποδεχτεί στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται, τη Νάνα Μούσχουρη που είχε τα γενέθλιά της –δεν πήγε στην πρεμιέρα του Σάκη Ρουβά που τραγουδούσε σχεδόν απέναντι από το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Νατάσα Θεοδωρίδου.

Η τραγουδίστρια, με το που βγήκε για το πρώτο πρόγραμμά της και αντίκρισε τη Νάνα Μούσχουρη στα πρώτα τραπέζια παραδέχτηκε πως έτρεμε από το τρακ της. Άρχισε λοιπόν το πρόγραμμά της φανερά αγχωμένη και κάποια στιγμή πήγε κοντά στη Νάνα Μούσχουρη τραγουδώντας μία παλιά επιτυχία που είχε ερμηνεύσει η τελευταία. Τότε, η Νατάσα Θεοδωρίδου είπε χρόνια πολλά στην αγαπημένη της τραγουδίστρια με την ευχή να συνεχίσει την πορεία της όπως την έχουμε συνηθίσει χαρίζοντας σημαντικό έργο στον ελληνικό πολιτισμό.

«Προτιμώ να συνεχίσεις εσύ το έργο μου» της είπε η Νάνα Μούσχουρη με τόσο συγκινητικό τρόπο που η Νατάσα Θεοδωρίδου δεν άντεξε, ζήτησε συγνώμη από το κοινό επειδή δεν μπορούσε να συνεχίσει και έφυγε για το καμαρίνι της ώστε να ηρεμήσει. Φυσικά, η αποχώρησή της έγινε σε έναν χαμό χειροκροτημάτων από το κοινό που δεν πίστευε τις μαγικές στιγμές που ζούσε με τις δύο τραγουδίστριες.

Και εννοείται βέβαια πως η Νατάσα Θεοδωρίδου επέστρεψε αργότερα για το επόμενο μέρος του προγράμματός της, φανερά ευτυχισμένη για αυτή την τόσο σημαντική στιγμή που μοιράστηκε με τη Νανά Μούσχουρη…

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ





gossip-tv

Δεν υπάρχουν σχόλια: