Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Έγινε εκατομμυριούχος ακολουθώντας το...φενγκ-σούι!


"Θέλετε να γίνεται εκατομμυριούχοι; Τότε κάντε και εσείς ότι λέει το...φενγκ – σούι!
Ένας συνταξιούχος αστυνομικός από το Σίδνεϊ ισχυρίζεται πως έγινε εκατομμυριούχος ακολουθώντας το φενγκ-σούι, την ρχαία κινέζικη φιλοσοφία.

Ο συγκεκριμένος αστυνομικός ακολουθώντας τις συμβουλές ενός άρθρου για το φενγκ-σούι,...






κόλλησε ένα νόμισμα στο κεφαλόσκαλο της εισόδου του σπιτιού του και την επομένη κέρδισε δυο εκατομμύρια δολάρια (Αυστραλίας) στο Λόττο!

Σύμφωνα με την ειδικό σε θέματα φενγκ-σούι, Ελίζαμπεθ Γουϊγκινς, για να λειτουργήσει η τύχη, όπως στην περίπτωση του εν λόγω αστυνομικού, θα πρέπει να συμπέσουν μαζί και οι τρεις τύποι τύχης που έχουμε. Όπως εξήγησε η ίδια, έχουμε την "ουράνια τύχη" με την οποία γεννιόμαστε, τη "γήινη τύχη", που προέρχεται από το περιβάλλον στο οποίο ζούμε, και την "ανθρώπινη τύχη" που βασικά είναι ο τρόπος με τον οποίο επιλέγουμε να ζούμε.

"Το πιο βασικό στην περίπτωση του αστυνομικού είναι ότι έπαιξε Λόττο. Χρησιμοποίησε την 'ανθρώπινη τύχη του'", είπε η κα Γουϊγκινς.

Η ίδια λέει πως το φενγκ-σούι βοηθά για τη δημιουργία αρμονίας στο περιβάλλον, με σκοπό την ευτυχία, την επιτυχία και την υγεία. Εξασκείται εδώ και 4.000 χρόνια στην Κίνα και βασίζεται στην παλιά κινεζική αντίληψη ότι ο άνθρωπος και το περιβάλλον του πρέπει να εναρμονίζονται.

Το φενγκ-σούι, επίσης, πρεσβεύει ότι τα κτίρια είναι ζωντανά και όχι άψυχα όντα, τα οποία εκπέμπουν Τσι (ενέργεια που εμπεριέχεται σε όλα τα πράγματα). Παρομοίως, οι ειδικοί του φενγκ-σούι πιστεύουν ότι η ενέργεια (δηλαδή το Τσι) μέσα στο σπίτι μπορεί να μεταβληθεί ή να μπλοκαριστεί, οδηγώντας σε καταστάσεις που επηρεάζουν θετικά ή αρνητικά τα οικονομικά, την υγεία, την εργασία, την ερωτική ζωή κ.ά.

radio9onair

Δεν υπάρχουν σχόλια: