Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Η οικογένεια Μητσοτάκη σε "διάσπαση"



Το «έλα να δεις» γίνεται τις τελευταίες ημέρες στη ΝΔ, αλλά εσωτερική αναταραχή υπάρχει πλέον και στην οικογένεια Μητσοτάκη. Από τη μια μεριά βρίσκεται ο «πάτερ φαμίλιας» επίτιμος και η θυγατέρα με τις αρχηγικές βλέψεις Ντόρα, ενώ από την άλλη ο φέρελπις Κυριάκος που ως άλλος Ντάριο Φο (στο παραφρασμένο του» αναφωνεί «δεν φεύγω - δεν φεύγω».

Η αφορμή ήταν οι δηλώσεις του επιτίμου προέδρου της ΝΔ στο Mega και ειδικά στο σκέλος τους που αφορούσαν τον Αντώνη Σαμαρά. «Δεν θα γίνει ποτέ πρωθυπουργός», δήλωσε ο Κώστας Μητσοτάκης και η αλήθεια είναι ότι αρκετοί στο περιβάλλον του αρχηγού ανατρίχιασαν καθώς το εξέλαβαν σαν «κατάρα». Διότι αυτό ήταν που «πόνεσε» περισσότερο τον πρόεδρο Αντώνη και όχι η...
ταμπέλα του «λαϊκιστή» που επίσης του έβαλε. Ήρθε μετά και η ματαίωση της πτήσης του, που τον κράτησε μια βραδιά παραπάνω στην Κέρκυρα και έδεσε το πράγμα (οι φήμες ότι ο Σαμαράς έτρεχε σήμερα σε ξεματιάστρες σήμερα ελέγχονται ως ανακριβείς)

Μετά το «καληνύχτα πρόεδρε» είναι γεγονός όμως ότι στην οικογένεια εκνευρίσθηκαν σφόδρα. Γι’ αυτό και ο πρώην πρωθυπουργός, πουρνό-πουρνό σήμερα δεν έλεγε ούτε καλημέρα στους ρεπόρτερ που του έστησαν καρτέρι έξω από το γραφείο του. Αλλά το «καλό παιδί Κυριάκος» δεν το αντιλήφθηκε εγκαίρως ή δεν θέλησε να τους πάρουν το παιχνίδι του «τομεάρχη» από τα χέρια. Γιατί ξέρετε τι θα πει να πάψεις να είσαι «σκιώδης» υπουργός της Μπιρμπίλη; Με βαριά καρδιά ο «μικρός» Μητσοτάκης πήρε αποστάσεις από τον πατέρα του, δήλωσε ότι δεν είναι λαϊκιστής ο Σαμαράς, ενώ πίκρανε παράλληλα και τη Ντόρα, δηλώνοντας ότι δεν πρόκειται να προσχωρήσει στο κόμμα της.

Θυμωμένη και η ίδια που θα μείνει στην κοινοβουλευτική της ομάδα με τον Κιλτίδη και τον Μαρογογιαννάκη, άντε και με την Έλσα, άδειασε με τη σειρά της τον Κυριάκο και πήρε το μέρος του «μπαμπά», κατακεραυνώνοντας τη ΝΔ για την «καληνύχτα» .

Με την κυρία Μαρίκα όμως τι γίνεται άραγε; Αυτήν με ποιον να είναι; Με τον μοναχογιό Κυριάκο, ως παραδοσιακή Ελληνίδα μητέρα ή με τον σύζυγο και την πρωτότοκη θυγατέρα; Έλα ντε! «Μαρίκα πάρε θέση» θα μπορούσαν να φωνάζουν σήμερα κάποιοι σε μια ακόμη εκδίκηση της ιστορίας.

Το «έργο» πάντως «συνεχίζεται» και θα σας ενημερώσουμε σύντομα για τα νέα επεισόδια...

enimerwsi

Δεν υπάρχουν σχόλια: