Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Τι θα φορέσει ο σκύλος σας στον γάμο;



Σε αυτό... το καυτό ερώτημα ανέλαβε να απαντήσει μια 36χρονη Γερμανίδα που σκέφτηκε μια ιδιαίτερα προσοδοφόρα αγορά, αυτή των ρούχων για σκυλιά, φυσικά για επίσημες εξόδους!

Η Νικόλ-Τζουλιάνα Σράι-Γιάκομπι σχεδίασε ειδικά για το Οκτόμπερ Φεστ το παραδοσιακό βαυαρέζικο κοστούμι μπλούζα με κεντήματα, δερμάτινο σορτς και ποδιά...Η ίδια προτείνει μάλιστα και μια ειδική τσάντα για τα μικρόσωμα σκυλιά, ώστε να μην ποδοπατιούνται

Η 36χρονη επιχειρηματίας παντρεύεται τον επόμενο μήνα και μετά το φόρεμα παρανύμφου που σχεδίασε για το δικό της σκυλάκι την Εμιλι, αποφάσισε να επεκτείνει τις δραστηριότητές της δημιουργώντας επίσημα σακάκια και παπιγιόν, νυφικά, πέπλα και επίσημα φορέματα.

Η Εμιλι κέρδισε τον διαγωνισμό Next Dog Model φορώντας μια από τις δημιουργίες της Νικόλ.

Τα προϊόντα που έχουν επίσης μεγάλη ζήτηση είναι τα εποχικά, όπως αδιάβροχα για το φθινόπωρο και γυαλιά ηλίου για το καλοκαίρι. "Τα τσιουάουα έχουν πολύ ευαίσθητα μάτια και δακρύζουν ειδικά όταν μετακινούνται με ανοικτά αυτοκίνητα.

Η Σράι-Γιάκομπι ελπίζει σύντομα να ανοίξει ένα εστιατόριο για σκυλιά. "Το μενού θα είναι εξαιρετικό για τα σκυλιά που θέλουν να ...βγουν έξω όταν τα αφεντικά τους πηγαίνουν σε ένα εστιατόριο", εξήγησε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: