Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

Πρόκληση οι δεκαπενθήμες διακοπές που ξεκίνησε ήδη ο πρωθυπουργός - Κάπως έτσι ξεκίνησε και ο Καραμανλής



Την ώρα που η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ περνούσε ένα από τα πιο δύσκολα τεστ της πορείας της, έχοντας να αναμετρηθεί με την απεργία των οδηγών βυτιοφόρων και φορτηγών δημοσίας χρήσεως, ο πρωθυπουργός βρισκόταν στην Κρήτη. Με αφορμή τη συνάντηση των απανταχού Κρητικών, ο Γιώργος Παπανδρέου συνέχισε τις διήμερες επισκέψεις του σε παραθαλάσσιες τοποθεσίες, κατά προτίμηση νησιά. Εκεί όπου μεταξύ άλλων επιδίδεται και στα αγαπημένα του θαλάσσια σπορ. Το ίδιο άλλωστε έκανε και στη Σύμη όπου με αφορμή την Σοσιαλιστική Διεθνή δεν παρέλειψε να κάνει και κάποιες ορθοπεταλιές.

Και μέχρι εδώ τίποτα το μεμπτό, εάν η χώρα δεν διένυε μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της σύγχρονης ιστορίας.

Εάν οι Έλληνες εξαιτίας των πολιτικών χειρισμών των τελευταίων ετών δεν αναγκάζονταν να περιορίσουν στο ελάχιστο τις διακοπές τους.

Εάν η τρόικα δεν πηγαινοερχόταν στην Ελλάδα ζητώντας ραντεβού με τους υπουργούς.

Αυτές τις δύσκολες στιγμές ο Γιώργος Παπανδρέου όχι μόνο ετοιμάζεται από σήμερα για 15νθημερες διακοπές στην Πάρο (γεγονός πρωτόγνωρο για πρωθυπουργό), αλλά υποχρεώνει και τους υπουργούς του να ακολουθήσουν το παράδειγμά του.

Μάλιστα οι περισσότεροι υπουργοί παρέμειναν στην Αθήνα παρακούοντάς τον, αφού έχουν υποχρεώσεις το να βρίσκονται stand by για πιθανές διευκρινίσεις στην τρόικα.

Αλλά επειδή το παράδειγμα το δίνει ο αρχηγός, δεν θα εκπλαγούμε εάν σιγά σιγά ένας ένας αφήσουν το συμμάζεμα της χώρας και τρέχουν στις παραλίες για κανό.

Ίσως θα έπρεπε να πάρει παράδειγμα ο πρωθυπουργός από τους ελεγκτές τις τρόικας που άφησαν κατά μέρος τις δικές τους διακοπές για να μπορέσουν να βοηθήσουν τη χώρα μας.

Και βλέπουν τον αρχηγό της να λιάζεται...

Ή ίσως θα έπρεπε να πάρει παράδειγμα από τον προκάτοχό του.

Γιατί οι δικές του διακοπές στη Ραφήνα δεν του βγήκαν σε καλό. Άλλωστε κι εκείνος Αύγουστο άρχισε να παίρνει την κάτω βόλτα.

ΥΓ. Από την Ικαρία ξεκίνησαν το Σάββατο οι διακοπές του πρωθυπουργού. Ο Γιώργος και η σύζυγός του Άντα μένουν σε καινούρια μονάδα μπανγκαλόους στον Αρμενιστή, όπου για τους γνώστες των θαλάσσιων σπορ οι άνεμοι θεωρούνται ιδανικοί για σέρφινγκ. Το πρωθυπουργικό ζεύγος θα παραμείνει στην Ικαρία μέχρι την Τρίτη ή την Τετάρτη και στη συνέχεια θα μετακινηθεί στην Χρυσή Ακτή της Πάρου.

best

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΣΩΣΟΥΝ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΑ ΜΟΥΝΟΣΚΥΛΑ. ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΠΑΝΕ ΜΕ ΓΕΜΑΤΕΣ ΤΣΕΠΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΕΔΩ ΣΤΟΝ ΚΑΥΣΩΝΑ ΧΩΡΙΣ ΛΕΥΤΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ. ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΝ ΠΙΣΩ..ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ.