Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Μυστήριο με την απαγωγή καθηγητή στην Κρήτη

Μυστήριο με την απαγωγή καθηγητή στην Κρήτη

Μυστήριο εξακολουθεί να καλύπτει την υπόθεση απαγωγής ενός 50χρονου καθηγητή πανεπιστημίου του Manchester στον Κουτσουρά Λασιθίου, η οποία φέρεται να συνδέεται με την εξαφάνιση 20χρονης φοιτήτριας από την Ασή Γωνιά Χανίων, που αγνοείται από τις 18 Φεβρουαρίου 2010.

Οι αστυνομικές Αρχές Ρεθύμνου διερευνούν με διακριτικότητα και συντονισμένες ενέργειες την υπόθεση, ενώ οι οικείοι της εξαφανισθείσας κλήθηκαν σήμερα να καταθέσουν σχετικά με όσα γνωρίζουν για τη γνωριμία του καθηγητή με την ιδία, που, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε γίνει στην ταβέρνα των γονιών της.

Σχετικά με την εξαφάνιση, τα μέχρι στιγμής στοιχεία φέρουν τον πανεπιστημιακό να έχει απαχθεί την περασμένη Πέμπτη το μεσημέρι, από δύο άνδρες, που τον εξανάγκασαν να επιβιβαστεί σε πολυτελές αυτοκίνητο, το οποίο κινήθηκε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Η Αστυνομία ενημερώθηκε από συγγενή του καθηγητή για το περιστατικό, ενώ, σύμφωνα με κάποιες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, ο ίδιος φέρεται να δέχτηκε τηλεφώνημα από άγνωστο πρόσωπο, που του ανέφερε ότι, αν δεν τηλεφωνήσει η φοιτήτρια στους οικείους της, «ο 50χρονος δεν θα επιστρέψει στην οικογένειά του».

Πρόσωπο- κλειδί στην υπόθεση, είναι ο αδερφός της 20χρονης που παραμένει άφαντος, παρά τις κλήσεις από πλευράς Αστυνομίας, προκειμένου να παρουσιασθεί και να καταθέσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: