Κυριακή 1 Αυγούστου 2010

Απίστευτα παρασκηνιακά παιχνίδια στην ΓΑΔΑ!



Αρκετοί από εσάς,σίγουρα θα έχετε διαβάσει τις αποκαλύψεις που έχουμε κάνει,σχετικά με τα ατυχήματα και τους τραυματισμούς των παιδιών (πρώην ειδικών φρουρών) της ΔΙΑΣ.Ανάμεσα στους σοβαρά τραυματίες από τα ατυχήματα (με κίνδυνο να μην ξαναδουλέψουν πότε στη ζωή τους),να μην ξεχνάτε ακόμα ότι υπάρχουν και 3 νεκροί από αυτή την ομάδα.

Ο λόγος της σημερινής ανάρτησης είναι ο φόρος τιμής σε αυτά τα παιδιά,που κάποιοι αποφάσισαν να χτίσουν καριέρα πάνω τους.

Ίσως να έχετε διαβάσει και για τα "ακίνητα"..(σκοπιές σε κτίρια) που χτυπάνε τα παιδιά της Ζήτα και της Α/Δ (περιπολικά)σε κτίρια και οργανισμούς.Με αποτέλεσμα να υπάρχει μόνο μια περίπολος Ζ και μόνο ένα περιπολικό από Ομόνοια μέχρι για όπου πέσει σήμα..(σας κάνει εντύπωση που έχουν αποθρασυνθεί η έμποροι ναρκωτικών και ληστές του δρόμου?)..

Οι ερασιτεχνικοί χειρισμοί του υπεύθυνου ...... είναι αυτές που οδήγησαν τις δύο αυτές εξαίρετες υπηρεσίες στην παρακμή.Και φυσικά την εγκληματικότητα στα ύψη.

Επειδή όμως τίποτα δεν είναι τυχαίο,όπως και τίποτα δεν μένει κρυφό,να μας πουν κάποιοι εκεί στην ΓΑΔΑ,τι έγιναν οι αναφορές των παιδιών της ΔΙΑΣ,που τους βάλανε με το ζόρι να οδηγούν μηχανές,ενώ δεν ήθελαν.Ακούγετε πως τις έσκισε κάποιος..

Να μας πουν ακόμα τι έγιναν εκείνες οι αναφορές των παιδιών που έμειναν ανάπηροι?
Πάλι ακούγετε πως τις έσκισε κι αυτές ο ίδιος.

Είμαι σίγουρος πως ο Χρυσοχοϊδης αυτά δεν τα ξέρει.όπως δεν ξέρει το πραγματικό μέγεθος της εγκληματικότητας.Ακόμα και τα στατιστικά στοιχεία που του έδωσαν "κάποιοι" ήταν τα μισά...(και δεν ξέρω αν ήταν τα μισά από τα μισά).Τα άλλα πήγαν στο καλάθι των αχρήστων..
Κι όλα αυτά για ένα πείσμα.Μόνο και μόνο για να περάσει πως η νεοσύστατη "ομάδα" ΔΙΑΣ που έφτιαξε ο ..... είναι το top gun της αστυνομίας.Με παιδιά που δεν έχουν κάνει ούτε την βασική εκπαίδευση ενός αστυνομικού.Με παιδιά που μέχρι πριν από λίγο καιρό,παρακαλούσαν στα κανάλια να τους κάνουν ίσους με ένα απλό αστυφύλακα.

Με παιδιά που τους βάζουν να κάνουν "παρέλαση" 20-20 (χωρίς σκοπό και λόγο) μόνο για να τους βλέπει ο κόσμος.

Από "μέσα" έχει πέσει σήμα,όλες οι συλλήψεις και οι επιτυχίες θα δείτε στις ειδήσεις στα κανάλια και σε μερικά site να έχουν μέσα και την ομάδα ΔΙΑΣ.Και ας έχει κάνει την σύλληψη και η αντιτρομοκρατική..που λέει ο λόγος...

Αυτά που έγραψε χτες ο Β.Χήτος είναι όλα αλήθεια.Τα λέμε 1,5 μήνα εμείς συνέχεια,πλαγίως βέβαια γιατί δεν θέλουμε να απαξιώσουμε κι άλλο την αστυνομία.
Κάποιος κύριος όμως στη ΓΑΔΑ το καταφέρνει καλύτερα από όλους.

Ακούστηκε πως πήγε και βόλτα στο Ακρωτήρι τώρα τελευταία με "καλή παρέα"..Δεν το λέω εγώ..συνάδελφός του το έχει γράψει σε εφημερίδα.
Ακόμα ήθελα να ρωτήσω,ποιος είναι αυτός που έχει δικαστική διαμάχη με την εφημερίδα ESPRESSO για μια "περίεργη" φωτογραφία?
Μήπως είναι ο ίδιος?Ρωτάω?

Το θέμα είναι πως υπάρχει αναβρασμός στους κόλπους της αστυνομίας,και ειδικά αυτόν τον "κάποιον",τον έχουν πολλοί στην "μπούκα".
Καλά θα κάνει ο Χρυσοχοϊδης να αναλάβει μόνος του την υπόθεση και να ξεδιαλύνει την κατάσταση που έχει αρχίσει και περιπλέκεται.

Γιατί από όλα αυτά εκτός του ότι όπως το πάνε θα διαλύσουν τα πάντα εκεί μέσα,την πληρώνει και ο κοσμάκης που δεν φταίει σε τίποτα να μην μπορεί να κυκλοφορήσει ελεύθερα όπου θέλει,όποτε το θέλει.

Για το θέμα θα επανέλθουμε,και ελπίζω κάποιοι μετά από αυτά τα 2 δημοσιεύματα (του Χήτου και το δικό μου) αυτός ο "κάποιος" να βάλει μυαλό και να γίνει πιο διαλλακτικός.
Δεν κάνεις ποτέ σοβαρή καριέρα αγαπητέ μου,όταν γίνεσαι αντιπαθής στους συνεργάτες σου.

ΥΓ1..Να με συγχωρούν οι φίλοι του blog που δεν βάζω ονόματα,αλλά μου ζητήθηκε από την πηγή μου,να μην τα αναφέρω προς το παρόν.

Ας κάνει τον κόπο ο κύριος Χρυσοχοϊδης να πεταχτεί λίγο μέχρι την ΓΑΔΑ,και ας ρωτήσει τους απλούς αστυνομικούς όλων των ομάδων (δεν χρειάζεται να ρωτάει μόνο τους διοικητές,ας μιλήσει και με τους απλούς αστυνομικούς,όπως κάνουν οι πραγματικοί "ηγέτες") αν είναι ευχαριστημένοι από όλα αυτά που βιώνουν το τελευταίο διάστημα,από τα παρασκηνιακά και πολιτικά παιχνίδια κάποιων...για το κυνήγι του "αστεριού"...

ΥΓ2...Στο θέμα θα επανέλθουμε γιατί οι καταγγελίες που έχουμε είναι πάρα πολλές.
Το ότι κρατάω ακόμα τέτοια ήρεμη στάση,είναι γιατί δεν θέλω να απαξιώσω το Σώμα.
Υπάρχουν ακόμα κάποιοι άνθρωποι που το κρατάνε σε ένα επίπεδο και αυτοί δεν φταίνε σε τίποτα.

eglimatikotita

1 σχόλιο:

Απλυτος Εθνοπροδοτης είπε...

Απο σοβαρο μπλογκ βρηκες κι εσυ να αναδημοσιευσεις. Νταξ δεν λεω ισως να ειναι σωστα καποια πραγματα που αναφερει αλλα δν ειναι σοβαρο το ατομο... Σορυ κιολας.
Φιλικα παντα