Σάββατο 7 Αυγούστου 2010

Οκτώ μέλη χριστιανικής ανθρωπιστικής οργάνωσης εκτελέσθηκαν από τους Ταλιμπάν στο Βόρειο Αφγανιστάν



Έξι αμερικανοί γιατροί, μία Βρετανίδα και μία Γερμανίδα-βρίσκονται μεταξύ των εκτελεσθέντων από στασιαστές Ταλιμπάν στο βόρειο Αφγανιστάν, ανακοίνωσε σήμερα ο επικεφαλής της ΜΚΟ για την οποίαν εργάζονταν.

«Πέντε άνδρες, όλοι τους Αμερικανοί και τρεις γυναίκες -μία Αμερικανίδα, μία Γερμανίδα και μία Βρετανίδα-είναι νεκροί», τόνισε ο Ντιρκ Φρανς, διευθυντής της χριστιανικής Διεθνούς Αποστολής Αρωγής (ΙΑΜ).

Την ευθύνη για την εκτέλεση ανέλαβαν οι Ταλιμπάν, που μάχονται κατά της κυβέρνησης στην Καμπούλ και της ξένης παρουσίας στο Αφγανιστάν, τονίζοντας πως τα μέλη της οργάνωσης ήσαν στην ουσία «χριστιανοί ιεραπόστολοι», που μετέφεραν μαζύ τους βίβλους.

1 σχόλιο:

Άνεμος είπε...

Τι δουλειά είχαν εκεί χριστιανικές οργανώσεις; Κάτσε να τους δείξουμε που οδηγεί ο Αλάχ και να τους σώσουμε; Δεν είχαν πιο κοντά να σώσουν καν'α δικό τους; Είναι μεγάλο θέμα αυτό. Οι ιεραποστολές στην ανατολή επί χρόνια δημιουργούν πολύ σοβαρά προβλήματα με τη μανία προσυλιτισμού. Το αν τα προβλήματα οφείλονται στην αδιαλλαξία του Αλάχ ή του Γιαχβέ, μικρή σημασία έχει. Οι άνθρωποι ήταν τελείως ηλίθιοι και βέβαια κανείς δεν τους έσωσε από τις σφαίρες όπως κάποτε τους έσωζε από τα χορτασμένα λιοντάρια.