Σάββατο 31 Ιουλίου 2010

Mέχρι το 2017 θα έχει βγει το νέο άλμπουμ του Michael Jackson



«Ο Μάικλ Τζάκσον πέθανε» λέγανε τα ΜΜΕ ανά τον κόσμο, «ο Μάικλ Τζάκσον ζει και θα ζει για πάντα» απαντούσαν οι θαυμαστές του. Φαίνεται τελικά ότι η αλήθεια βρίσκεται… κάπου στη μέση καθώς, από μουσικής απόψεως, ο Μάικλ Τζάκσον ζει και βασιλεύει και μάλιστα θα κυκλοφορήσει και νέο άλμπουμ τον Νοέμβριο!

Μπορεί ο «βασιλιάς της ποπ» και είδωλο εκατομμυρίων ανθρώπων να έφυγε από τη ζωή τον Ιούνιο του 2009 και όλοι να ασχολούνται με τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο Κόνραντ Μάρεϊ, ο γιατρός που τον παρακολουθούσε, ωστόσο το είδωλο εκατομμυρίων ανθρώπων στην υφήλιο άφησε χρυσή παρακαταθήκη στους θαυμαστές του ακυκλοφόρητα τραγούδια τα οποία θα εκδοθούν τα επόμενα χρόνια!

Το νέο άλμπουμ του ανθρώπου που αγαπήθηκε όσοι πολύ λίγοι μουσικοί αστέρες δεν έχει ακόμη οριστική ονομασία αλλά, όπως έγινε γνωστό θα περιέχει 10 ακυκλοφόρητα τραγούδια του Μάικλ στα οποία περιλαμβάνονται συνεργασίες με τον Akon, τον Will.i.am και τον Ne-Yo.

Φήμες μάλιστα λένε πως στο άλμπουμ θα συμπεριληφθούν και κάποια τραγούδια του Τζάκσον που είχαν γραφτεί το 1980 αλλά δεν «κατάφεραν» να χωρέσουν στο άλμπουμ «Bad» που έσπασε ταμεία στην εποχή του.

Ο Φρανκ Ντιλέο, πρώην παραγωγός του Μάικλ Τζάκσον, ανέφερε ότι έχει μια δεξαμενή 100 (!) ακυκλοφόρητων τραγουδιών του «βασιλιά της ποπ» και θα ήθελε πολύ να δει ποια είναι η γνώμη των φαν του γι’ αυτά.

Το συγκεκριμένο άλμπουμ, πάντως, που ήδη οι φαν του Μάικλ Τζακσον, περιμένουν με ανυπομονησία δεν είναι παρά μόνο η αρχή καθώς είναι το πρώτο από τα δέκα που συμφωνήθηκε από τη Sony και τους διαχειριστές της περιουσίας του αστέρα της ποπ να κυκλοφορήσουν με ανέκδοτα τραγούδια του μέχρι το 2017. Όσο για το ύψος της συμφωνίας; Μόνο… 250 εκατομμύρια δολάρια!

Δεν υπάρχουν σχόλια: