Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

Πρόσκληση για μερική ή ολική εξαγορά της Wind Hellas!



Συμφωνία της Wind Ελλάς με τους πιστωτές της για αναβολή καταβολής τόκων και παράλληλα η έναρξη διαδικασίας αναδιάρθρωσης της κεφαλαιακής της δομής, θα ανακοινωθεί σύμφωνα με πληροφορίες μέσα στις επόμενες μέρες, ίσως και αύριο. Οι συζητήσεις με τους πιστωτές είχαν ξεκινήσει εδώ και περίπου 15 ημέρες, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση της εταιρίας προς την επενδυτική κοινότητα στις 14 Ιουνίου, μαζί με τα οικονομικά αποτελέσματα του 1ου τριμήνου 2010.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες από τραπεζικούς κύκλους του εξωτερικού, η Wind Ελλάς θα ανακοινώσει επίσης την πρόσκληση ενδιαφέροντος για άμεση κατάθεση μη δεσμευτικών προσφορών με σκοπό τη μερική ή και συνολική εξαγορά της.

Σημειώνεται ότι αν και η ονομαστική αξία των δανειακών υποχρεώσεων της Wind Ελλάς ανέρχεται σε 1,8 δις. Ευρώ, η χρηματιστηριακή αξία των ομολόγων αυτών, τα οποία διαπραγματεύονται στις διεθνείς αγορές, είναι σήμερα μικρότερη των 700 εκατ. Ευρώ.

Στο πλαίσιο της διαδικασίας η Wind Ελλάς αναμένεται να προσλάβει στέλεχος από εταιρεία εξειδικευμένη σε αναδιαρθρώσεις, με στόχο να βοηθήσει το Δ.Σ. να ολοκληρώσει με επιτυχία την αναδιάρθρωση. Το όνομα του συμβούλου και της εταιρείας θα ανακοινωθούν επίσης τις επόμενες μέρες.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ωρα να αλλαξω παροχο μια και 15 χρονια τωρα απο τον καιρο που λεγοταν (ξεχασα ποσα ονοματα αλλαξε δυστυχως), δεν εχω σημα στο σπιτι παρα μονο μια γραμμουλα !
Χωρια που διαφοροι εργολαβοι λαμογια με`χουν πριξει στα τηλεφωνα για προσφορες και πακετα.

Ανώνυμος είπε...

ωχ...παλι ονομα θα αλλαξει......