Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

Διαχρονική "αξία" το.. ασφαλιτιλίκι!



Άνθρωπος της Ασφάλειας πιάστηκε χτες στα πράσα στην πορεία του ΠΑΜΕ να παριστάνει τον διαδηλωτή και να δίνει πληροφορίες στην Αστυνομία. Ο στημένος από την κυβέρνηση προβοκάτορας, ονόματι Χρήστος Τασσακόπουλος, έγινε αντιληπτός από τους διαδηλωτές, καθώς είχε ασύρματο με τον οποίο επικοινωνούσε επί τόπου με την Ασφάλεια. Οι διαδηλωτές τον ακινητοποίησαν αμέσως, του πήραν τον ασύρματο και την υπηρεσιακή του ταυτότητα.

Ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ, δήλωσε για το περιστατικό:


«Θέλουμε να καταγγείλουμε ότι σήμερα στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ, μέσα στους συγκεντρωμένους, συνελήφθη αστυφύλακας με πολιτικά να παρακολουθεί τη συγκέντρωσή μας και να δίνει πληροφορίες. Θεωρούμε απαράδεκτη αυτή την ενέργεια του υπουργείου Δημόσιας Τάξης και της κυβέρνησης, είναι υπεύθυνος ο ίδιος ο κ. Χρυσοχοΐδης, αλλά και η κυβέρνηση. Σαν ΠΑΜΕ του δηλώνουμε ότι δεν θα ανεχτούμε τέτοια πρακτική, να στέλνει προβοκάτορες στη συγκέντρωσή μας. Εμείς, τους αποκαλύπτουμε και του λέμε ότι δεν θα ανεχτούμε αυτήν την κατάσταση. Θα πρέπει να σταματήσει αυτή η πρακτική. Δεν περνάει στο ΠΑΜΕ».


Αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ, παρουσία του βουλευτή του ΚΚΕ Γιάννη Πρωτούλη, παρέδωσε την υπηρεσιακή ταυτότητα και τον ασύρματο του αστυνομικού στο Αστυνομικό Τμήμα Ομόνοιας.

troktiko

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλή φάση η ξεφτίλα του ασφαλίτη...!!!
Βέβαια για να είμαστε δίκαιοι προτείνω στους μπάτσους την επόμενη φορά που θα τσιμπήσουν κανά βρωμιάρη να πετάει μολοτοφ, να τα σπάει και να καέι ζωντανή καμιά εγκυο (προβοκάτσια θα είναι σίγουρα...μάλλον θα πρόκειται περό αυτοπυρπολισμού) να ανακοινώσουν δημοσίως τα στοιχεία του έτσι ώστε να υποστεί και αυτός τις συνέπειες των πράξεών από την κοινωνία...ε?
Τέτοιοι καθυστερημένοι κινούν τον αριστερό χώρο σήμερα γι' αυτό οργιάζουν τα όρνια!!!
Με ποιο δικαίωμα ακινητοποιείς ένα έλληνα πολίτη εν ώρα υπηρεσίας και τον απαλλοτριώνεις από τα προσωπικά του αντικείμενα...λιγάκι παράνομο μου ακούγεται...εκτός και αν στις διαδηλώσεις του ΠΑΜΕ επικρατεί άλλος νόμος....

Ανώνυμος είπε...

Πόσο ανώνυμος βλάκας μπορεί να είσαι άραγε ρε φίλε? Εκτός απο το ότι με εναν ηλίθια ειρωνικό τόνο συνδέεις τους "βρωμιάρηδες" όπως λες, και τις μολοτοφ, με τις πορείες του ΠΑΜΕ και γενικότερα των εργαζομένων, έχεις και άποψη για την "ακινητοποίηση ένος έλληνα πολίτη εν ώρα υπηρεσίας" και αναρωτιέσαι αν "στις διαδηλώσεις του ΠΑΜΕ επικρατεί άλλος νόμος..."...ΝΑΙ ρε άσχετε, στις διαδηλώσεις του ΠΑΜΕ υπερισχύει το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα των εργατών να συμμετέχουν σε πορείες και συνδικαλιστικά όργανα χωρίς την παρουσία αστυνομικών δυνάμεων..πόσο μάλλον undercover. Εχει χυθεί αρκετό αίμα για τέτοιους λόγους για να έρχεσαι να ρωτάς εσύ σα Μαρία Αντουανέττα με ποιο δικαίωμα οι εργαζόμενοι περιφρουρούν τους αγώνες τους!!
Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί νομίζεις με τέτοια βεβαιότητα οτι εχει κάποιος αντίρησση να ανακοινωθούν δημοσίως τα στοιχεία όσων πιαστουν επ αυτοφόρω να καίνε και να σπάνε και να δολοφονούν ανθρώπους? Μήπως η καλή μας αστυνομιούλα δε θέλει να τους πιάσει, γι αυτο δεν τα μαθαίνουμε ποτε?
Αγόρι μου, εσύ είσαι ή εγκάθετος και γράφεις επίτηδες παπαριές για να αποπροσανατολίσεις τον κόσμο απο άλλη μια μαλακία της αστυνομίας, ή είσαι πραγματικά αυνάνας, και χάνω και το χρόνο μου και που σου απαντάω..
Συμπερασματικά, άει στο διάλο μεσημεριάτικα, που θα πεις και τους αριστερούς καθυστερημένους, και κοίτα να μάθεις να βελάζεις καλά, πρόβατο, ε πρόβατο.

Βαγγ