Κυριακή 9 Μαΐου 2010

"Εβαψε τα χέρια του με αίμα ο Χρυσοχοϊδης;"



Αυτά που γράφει ο «Ριζοσπάστης» σήμερα δεν μπορούν να μείνουν αναπάντητα από τον Χρυσοχοϊδη και την φυσική ηγεσία των μπάτσων.
Και σήμερα λίγο ούτε πολύ, με μορφή ερωτήματος μας λέει ότι οι υπεύθυνοι για τον θάνατο των τριών ατόμων στην τράπεζα Marfin ήταν ασφαλίτες προβοκάτορες!!!!

Αναδημοσιεύουμε τι ακριβώς γράφει το όργανο της Κ.Ε του ΚΚΕ:

«Πρέπει να τεθούν και μια σειρά από ερωτήματα:

Πρώτον, αληθεύει ότι από δύο κλούβες των ΜΑΤ που βρίσκονταν στην οδό Πανεπιστημίου στο ύψος του βιβλιοπωλείου «Παπασωτηρίου», βγήκαν νεαροί με πολιτικά και με αμφίεση παρόμοια με εκείνη όσων προκαλούν επεισόδια; Αληθεύει ότι κινήθηκαν στην Πανεπιστημίου, στην Πεσμαζόγλου και στη Σταδίου και το «έπαιζαν» διαδηλωτές;

Και δεύτερον: Αληθεύει ότι μια άλλη τέτοια ομάδα βγήκε από κλούβα των ΜΑΤ που βρισκόταν στη συμβολή των οδών Ακαδημίας και Θεμιστοκλέους, κινήθηκαν μέσω Θεμιστοκλέους προς Πανεπιστημίου; Αληθεύει ότι και αυτοί κινούνταν σαν διαδηλωτές σε διάφορα σημεία της πόλης, με άγριες διαθέσεις και ήταν ανάμεσα σε αυτούς που πέταξαν τις μολότοφ στη ΜΑΡΦΙΝ;».

Και μετά απ’ αυτό το δημοσίευμα, επειδή η σιωπή δεν είναι πάντα χρυσός, περιμένουμε απ’ το υπουργείο Μπάτσων και Καταστολής να δώσει μια απάντηση. ‘Η να χαρακτηρίσει μυθεύματα και προϊόν φαντασίας τα όσα ισχυρίζεται ο Ριζοσπάστης με την μορφή ερωτημάτων, ή να παραδεχθεί την δράση ασφαλιτών προβοκατόρων που πιθανόν προκάλεσαν τον θάνατο των εργαζομένων στην τράπεζα του Βγενόπουλου.

Αν το υπουργείο του Χρυσοχοϊδη κάνει την πάπια και δεν δώσει καμιά απάντηση λογικά θα θεωρήσουμε ότι η ενέργεια που προκάλεσε τον θάνατο τριών νέων ατόμων ήταν έργο προβοκατόρων με πολιτική ευθύνη του Χρυσοχοϊδη. Δηλαδή ο υπουργός Προ-Πο έχει βάψει τα χέρια του με αίμα.

tsak-giorgis

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

malon to KKE plisiazei perissotero pros tin alitheia...einai to pio logiko senario logo twn politikwn katastasewn kai twn pithanotitwn...

ola miazoun san kalostimeno sxedio!!!