Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Αν αυτό δεν λέγεται υποκρισία, τότε τί λέγετται...;;




Ο γιος του Χριστόφια (Χρίστος) με παλαιστινιακά μαντήλια, πουλά "επανάσταση" στην αγέλη, την ώρα που ο μπαμπάς Χριστόφιας (Δημήτρης) πουλά τους Παλαιστίνιους στο Ισραήλ!

Αφού είσαι τόσο φιλοπαλαιστίνιος επαναστάτης Χρίστο, γιατί δεν λες του μπαμπά και της μαμάς να βοηθήσουν έμπρακτα τους Παλαιστινίους;
Γιατί δεν λες του μπαμπά πως το να απαγορεύσει στο πλοίο για την Γάζα να χρησιμοποιήσει τα λιμάνια της Κύπρου είναι απάνθρωπο;

ΕΔΟΝ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Εσείς που φοράτε τα παλαιστινιακά μαντήλια και πουλάτε "επανάσταση", τι θα κάνετε τώρα;

hellenicrevenge

1 σχόλιο:

Μηχάλης είπε...

Είστε σκληροί και άδικοι τόσο με τον γιο όσο και με τον ίδιο τον Χριστόφια. Το να φορέσει κανείς παλαιστινιακό φουλάρι δε σημαίνει ότι πουλά επανάσταση... στην Κύπρο θα δείτε πολλούς gay να φοράνε παλαιστινιακό για χάρη της τάσης της μόδας. Οπότε δε νομίζω ότι ο χαρακτηρισμός του υποκριτή μπορεί να αποδοθεί στον γιο. Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω ποιοι λόγοι καθιστούν κατακριτέο και εν συνεχεία υποκριτή, έναν «επαναστάτη» που έχει πάτερα πολιτικό. Είναι γελοίο να νομίζουμε ότι ο γιος ενός, οποιουδήποτε, προέδρου μπορεί να επέμβει άμεσα σε μια απόφαση.

Για τον Δημήτρη Χριστόφια δεν αναλύω τους λόγους που είστε άδικοι γιατί θα μπούμε σε πολιτική συζήτηση και δε μου αρέσει να κάνω τέτοιες συζητήσεις πίσω από μια οθόνη.