Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

"Γδυθείτε και πάμε δουλειά.."



Είναι 8 η ώρα και εσείς περιμένετε υπομονετικά να περάσει το μετρό,
το οποίο ευτυχώς έρχεται σε 5 λεπτά. Νυστάζετε απίστευτα και δεν έχετε όρεξη για τίποτε ώσπου το βλέμμα σας πέφτει σε μια κοπέλα να στέκεται όρθια δίπλα σας να περιμένει το μετρό. Το βλέμμα σας κολλάει και μόλις συνειδητοποιείται ότι είναι γυμνή κρατώντας μόνο μια τσάντα, φορώντας τα απαραίτητα ψηλοτάκουνα της.

Το ίδιο έκπληκτοι έμειναν και οι επιβάτες του μετρό του Λονδίνου, οι οποίοι ήρθαν αντιμέτωποι με 2 γυμνές κοπέλες και 2 γυμνούς άνδρες οι.. οποίοι περίμεναν με άκρα φυσικότητα να επιβιβαστούν στο μετρό.

Οι 4 γυμνιστές κρατούσαν μόνο τις απαραίτητες τσάντες με τα έγγραφα της δουλειάς και με αυτό τον τρόπο επέλεξαν οι δημιουργοί του ντοκιμαντέρ The Naked Office να το διαφημίσουν στο κοινό.

Το εν λόγω ντοκιμαντέρ στοχεύει στην εξομάλυνση των εργασιακών προβλημάτων που δημιουργούνται μέσα στο χώρο εργασίας με όπλο τη γύμνια των εργαζομένων. Η Στίβεν Σούφι, ειδική επιστήμων συμπεριφορικής αλλαγής και γκουρού της ηγεσίας, πιστεύει ότι η γύμνια ενισχύει τη σχέση των εργαζομένων και την μεταξύ τους επικοινωνία με αποτέλεσμα να αναπτύσσεται εμπιστοσύνη και σιγουριά.

"Οι περισσότεροι Βρετανοί τρομάζουν μόνο στη σκέψη να πάνε στη δουλειά γυμνοί" , αναφέρει χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι αυτή η εξτρίμ προσέγγιση θα δώσει ώθηση στους εργαζόμενους να δουλέψουν σαν μια ομάδα και να εμπιστευτούν ο ένας τον άλλο και να νιώσουν τόσο άνετα μεταξύ τους ώστε να φτάσουν σε τέτοιο σημείο που να μην ντραπούν να ξεγυμνωθούν.

trelokouneli

Δεν υπάρχουν σχόλια: