Εστιατόριο της Νέας Υόρκης προσφέρει ένα πρωτότυπο έδεσμα στο μενού του: τυρί παρασκευασμένο από μητρικό γάλα. Ο επικεφαλής των σεφ Ντάνιελ Άνγκερερ στο εστιατόριο Klee του Μανχάταν το σερβίρει μαζί με σύκα και πιπέρι Ουγγαρίας.
Χρησιμοποιεί γάλα παραγωγής της... φίλης του, Λόρι Μέισον, η οποία πριν από τέσσερις εβδομάδες γέννησε την κόρη τους. Η Μέισον είχε ...υπερπαραγωγή γάλακτος και έτσι, όπως εξηγεί ο Άνγκερερ, το ζευγάρι αποφάσισε να καταψύξει το πλεόνασμα.
Αν το πετάγαμε θα ήταν σα να πετάγαμε χρυσό, έγραψε ο ίδιος στο blog του. Όσο για την ίδια την...παραγωγό, όχι μόνο δεν ενοχλήθηκε από την ιδέα, αλλά πρότεινε κι άλλους γαστριμαργικούς πειραματισμούς με την ίδια...πρώτη ύλη, όπως για παράδειγμα παγωτό από μητρικό γάλα, όπως δήλωσε στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο NBC.
typos
Παρασκευή 16 Απριλίου 2010
Πρωτότυπο έδεσμα, τυρί από...μητρικό γάλα!
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου