Τρίτη 27 Απριλίου 2010

"Ποιά 6.000.000 Ευρώ Εζησα μια κόλαση!!"



Μέσα σε μία νύχτα η ζωή του έγινε κόλαση! Οταν ανακοινώθηκαν οι τυχεροί αριθμοί του Τζόκερ, την Πέμπτη 15 Απριλίου, τα πάντα άλλαξαν για εκείνον, όχι όμως προς το καλύτερο αφού δεν ήταν ένας από τους τρεις υπερτυχερούς! Παρ’ όλα αυτά, οι συμπολίτες του τον θεώρησαν πολυεκατομμυριούχο και τότε ξεκίνησε το... μαρτύριό του.

Βρήκα τον μπελά μου, είπε στην «Espresso» ο Φώτης Ρουμπέτης που τόνισε ότι από την πρώτη μέρα που έγινε γνωστό ότι το τυχερό δελτίο είχε παιχτεί σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στην οδό Ακαδημίας, άρχισε να συζητιέται στα «πηγαδάκια» το όνομά του: «Ερχόντουσαν όλοι και μου ζητούσαν χρήματα αφού είχαν δεδομένο ότι ήμουν εγώ ο υπερτυχερός. Κάποιοι, μάλιστα, έφτασαν στο σημείο ακόμη και να απειλούν εμένα και την οικογένειά μου αν δεν τους έδινα ό,τι ζητούσαν. Οσο εγώ τους έλεγα ότι δεν κέρδισα τα 6.000.000 ευρώ, τόσο εκείνοι εξαγριώνονταν» λέει αγανακτισμένος ο 55χρονος έμπορος.

Οσο περνούσαν οι μέρες, η φημολογία αυτή εντείνονταν και κάθε πολίτης τoυ Νησιού των Ιπποτών είχε μάθει ότι ο νέος εκατομμυριούχος ήταν ο κ. Ρουμπέτης. Η αγανάκτηση της οικογένειάς του δεν είχε προηγούμενο αφού δεκάδες άνθρωποι -γνωστοί και άγνωστοι- έφτασαν στο σημείο ακόμη και να τηλεφωνούν στο σπίτι, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, αφού γι’ αυτούς ήταν δεδομένο ότι ο 55χρονος ήταν ο «χρυσός» νικητής του Τζόκερ. Ο Ροδίτης έμπορος, αφού είδε και απόειδε, αποφάσισε να ενημερώσει για την άνευ προηγουμένου περιπέτειά του την Εισαγγελία του νησιού, ζητώντας άμεση βοήθεια προκειμένου να επανέλθει η ζωή του ίδιου και της οικογένειάς του στους φυσιολογικούς της ρυθμούς.

Η ταλαιπωρία του κ. Ρουμπέτη διήρκεσε μία εβδομάδα, ώσπου το θέμα τελικά ξεχάστηκε και ο άνθρωπος επανήλθε στην καθημερινότητά του: «Ολα καλά» μας είπε με εμφανή την ανακούφιση στη φωνή του. Την ίδια ώρα, ο πραγματικός νικητής του Τζόκερ στη Ρόδο παραμένει άφαντος αφού δεν έχει παρουσιαστεί στο πρακτορείο όπου παίχτηκε το τυχερό δελτίο, ούτε ο ίδιος, ούτε κάποιος εξουσιοδοτημένος δικηγόρος. Η κλήρωση που έγινε την Πέμπτη 15 Απριλίου έκανε πλουσιότερους κατά 6.426.330 ευρώ τρεις παίκτες, από τη Ρόδο, την Καλαμάτα και τον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας.

1 σχόλιο:

nick bats είπε...

geia sas paidia. an thelete mporeite na valete to blog mou sto istologio sas. egw sas exw.
http://alepounews.blogspot.com/