Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

"Ρόδα Τσάντα και Κοπάνα Νο4!!"



"Επιστροφή στις παλίες καλές εποχές"

Ο Στάθης Ψάλτης είναι ο πρώτος πρωταγωνιστής που «έκλεισε»
με τον Ομηρο Ευστρατιάδη για τη νέα βερσιόν της θρυλικής ταινίας «Ρόδα, τσάντα και κοπάνα». Θα υποδυθεί τον ρόλο ενός σπαγκοραμμένου και αφηρημένου λυκειάρχη που οι μαθητές του του κάνουν μεγάλη καζούρα. Αξίζει να τονίσουμε ότι ο γνωστός σκηνοθέτης θα βρεθεί στο ίδιο πλατό με τον δημοφιλή κωμικό μετά από τριάντα χρόνια, αφού... είχαν πρωτοσυνεργαστεί το 1980 στην ταινία «Τα καμάκια».

«Ο Στάθης χάρηκε πολύ με την πρόταση που του έκανα και μου είπε με το χαρακτηριστικό χιούμορ του: "Εσύ με ξεκίνησες στο σινεμά κι εσύ θα με τελειώσεις..." Κι αυτό γιατί εκτός από "Τα καμάκια" που τον έχρισα πρωταγωνιστή, του έδωσα την πρώτη ευκαιρία να παίξει στο σινεμά ένα μικρό, αλλά χαρακτηριστικό ρόλο στην ταινία "Διαμάντια στο γυμνό σου σώμα"» δήλωσε στην «Espresso» ο Ομηρος Ευστρατιάδης.

Για τους άλλους πρωταγωνιστικούς ρόλους ο σκηνοθέτης έχει στο μυαλό του -αλλά ακόμα δεν έχει κλείσει την τελική συμφωνία- τον Κώστα Γκουσγκούνη, τον Σταμάτη Γαρδέλη, τη Βίνα Ασίκη, την Τέτα Κωνσταντά κ.ά. Το τελικό κάστινγκ θα οριστικοποιηθεί στις αρχές του καλοκαιριού.

sofoscrete

Δεν υπάρχουν σχόλια: