Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010

Συνέλαβαν τους διαχειρηστές του gamato.info!!!



Στη σύλληψη 6 ατόμων οι οποίοι φέρονται να είναι οι διαχειριστές του gamato.info - της δημοφιλούς ιστοσελίδας από την οποία οι χρήστες του ίντερνετ μπορούσαν να κατεβάσουν δωρεάν ταινίες, μουσική αλλά και λογισμικό – προχώρησε η αστυνομία.

Οι συλλήψεις έγιναν στα πλαίσια του αυτοφώρου και ύστερα από μηνύσεις που κατατέθηκαν από τουλάχιστον 10 εταιρείες της βιομηχανίας του κινηματογράφου και της μουσικής, καθώς και μιας εταιρείας προστασίας πνευματικών δικαιωμάτων και δικαιωμάτων δημιουργών. Όπως έγινε γνωστό, συνελήφθησαν 3 άτομα στην Αθήνα και άλλα 3 στη Θεσσαλονίκη και οι 2 από αυτούς είναι ολλανδικής κααταγωγής.

Οι χρήστες του gamato.info ξεπερνούσαν τις 800.000, με τα διαφυγόντα κέρδη των εταιρειών που έκαναν τις μηνύσεις να υπολογίζονται σε εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ.

2 σχόλια:

akounadeis.com είπε...

krima.

logika ta palikaria "thn poutsisan"

:(

NewNeuromancer είπε...

Καθώς ανέβαινα την ανηφόρα του Διαδικτύου είδα ένα παρδαλό κατσίκι να γελά.

Το ρώτησα. Γιατί γελάς;

Και αντί απαντήσεως μου έδειξε τα IP (πολιτικών, δημοσιογράφων, αστυνομικών, στρατιωτικών, μεγαλοεκδοτών, ηθοποιών, δικαστικών, μελών της «υψηλής κοινωνίας»). Να υποθέσουμε ότι όλοι αυτοί θα πάνε μέσα…

Κύριε Σφακιανάκη, μην ακούτε τον Κουρή… Κάνεις δεν θα σας κακοχαρακτηρίσει αν δεν υπερασπιστείτε τα «πνευματικά» δικαιώματα των π…γωγών της showbiz.

Πώς γίνεται η υπόθεση ν’ αφορά πνευματικά δικαιώματα και προσωπικά δεδομένα;

Αν αφορά προσωπικά δεδομένα θα πρέπει να συλληφθούν αυτοί που (υποτίθεται) νόμιμα τα κρέμασαν στα περίπτερα.

Αν αφορά πνευματικά δικαιώματα, τότε περιμένουμε να δούμε συλλήψεις των πάντων…

Το παρδαλό κατσίκι, ακόμα γελάει!