Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

ΑΙΣΧΟΣ! Αθώοι οι κατηγορούμενοι για τον βιασμό της 16χρονης!!!



Αθώοι κρίθηκαν οι μαθητές που κατηγορούνταν για τον βιασμό 16χρονης συμμαθήτριάς τους, το 2006 στην Αμάρυνθο της Εύβοιας, μέσα στις τουαλέτες του σχολείου και, μάλιστα, με κάμερα να καταγράφει τα πάντα!

Σε μια μαραθώνια ακροαματική διαδικασία με «παρέλαση» μαρτύρων, το δικαστήριο έκρινε πως ήταν απλά μια ερωτική συνεύρεση και η κοπέλα κατηγορείται πλέον για ψευδορκία! Η 19 ετών σήμερα κοπέλα από την Βουλγαρία κατήγγειλε πως στις 25 Οκτωβρίου 2006 έπεσε θύμα βιασμού από 4 συμμαθητές της όταν το σχολείο τελούσε υπό κατάληψη, ενώ δύο κορίτσια κατέγραφαν με κινητά τηλέφωνα το περιστατικό.

Οι κατηγορούμενοι, παιδιά επιφανών πολιτών της πόλης: ο ένας είναι γιος διοικητή αστυνομικού τμήματος σε άλλη κωμόπολη της Εύβοιας, ο άλλος γιος καθηγητή που υπηρετεί στο σχολείο και οι άλλοι δύο γόνοι επιχειρηματικών της Αμαρύνθου. Καταθέτοντας στο Τριμελές Δικαστήριο Ανηλίκων της Χαλκίδας, η κοπέλα ξετύλιξε ένα απίστευτο κουβάρι.

Όπως είπε, ήταν ερωτευμένη με ένα από τα αγόρια, τον Τ., μαζί με τον οποίο ήταν το μοιραίο μεσημέρι. Ξαφνικά, οι άλλοι 3 εισέβαλαν στην αίθουσα και άρχισαν να την κυνηγούν, μέχρι που εκείνη βρήκε καταφύγιο στις τουαλέτες. Εκεί την ακολούθησαν οι συμμαθητές της και την βίασαν πάνω σε έναν νιπτήρα! Τους ισχυρισμούς της κοπέλας αποδυνάμωσαν οι 25 μάρτυρες και η υπεράσπιση των κατηγορουμένων, λέγοντας πως η μαθήτρια είχε μπλέξει με εξωσχολικές παρέες και έκανε «υπερβάσεις» σε σεξουαλικό επίπεδο. Τα τέσσερα αγόρια και τα δύο κορίτσια επέμειναν στην αθωότητά τους, υποστηρίζοντας ότι η συμμαθήτριά τους τους έμπλεξε.

Όπως ισχυρίστηκαν, δεν υπήρξε βιασμός αλλά σεξουαλική επαφή με την θέλησή της και, όταν έμαθε πως υπήρχε βίντεο, φοβήθηκε την αντίδραση της μητέρας της και προέβη στις καταγγελίες. Το επιχείρημα αυτό υιοθετήθηκε από το δικαστήριο και η απόφαση δίχασε την Αμάρυνθο όπως ακριβώς και η πρωτοφανής υπόθεση.

Τότε, το 2006, μητέρα και κόρη είχαν αναγκαστεί να εγκαταλείψουν την κωμόπολη και με παρέμβαση του Κάρολου Παπούλια και του μακαριστού Αρχιεπισκόου Χριστόδουλου βρήκαν σπίτι στην Αθήνα και στην κοπέλα δόθηκε υποτροφία σε γνωστό ιδιωτικό σχολείο. Η μητέρα της μαθήτριας δεν είχε το κουράγιο να παραστεί στη δίκη: πήγε, κατέθεσε και αποχώρησε, χωρίς ποτέ να την δει κανείς ξανά στην αίθουσα. Μάλιστα, πολλοί ήταν εκείνοι που υποστήριξαν ότι η απουσία της οφείλεται στο ότι δεν άντεξε να ακούει τόσα ψέματα για τις πομπές της κόρης της. Με το άκουσμα της αθωωτικής απόφασης, η 19χρονη Βουλγάρα κατέρρευσε.

Τώρα, καλείται να δώσει εξηγήσεις για ψευδορκία, ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμηση, καθώς οι συμμαθητές της διάλεξαν να την μηνύσουν, δίνοντας συνέχεια σε αυτή την τραγική ιστορία. Oι κάτοικοι της Αμαρύνθου, που συζητούν τα πάντα στα καφενεδάκια και τις ταβέρνες τις γραφικής παραλιακής κωμόπολης, διχάζονται: έγινε ή όχι βιασμός; Μήπως όλα αυτά ξεκίνησαν από ρατσισμό, μιας και οι δύο γυναίκες ήταν από την Βουλγαρία;

«Και το βίντεο που είναι;» αναρωτιούνται ορισμένοι.

«Τα παιδιά φοβήθηκαν και το έσβησαν», είναι η απάντηση και οι συζητήσεις δεν έχουν τελειωμό...

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

em an itan athwa ta tsoglania den tha esvinan to video pou tha tan kai to mono apodeiktiko..twra kata t alla treha gyreue..ti perimenes apo ta 'louloudia' gioi batswn kai epiheirimatiwn..na tous hairontai tous tsoglanous! alla prwta ap olous oi goneis de ftaine? tous kavalane kai to voulwnoun ki apo panw..panta etsi tha ginetai se dieftharmenes koinwnies ki opoios pisteuei oti th allaxei kati gelietai..

Ανώνυμος είπε...

Αυτα τα αγορια, που εκαναν αυτο, ποια κοπελλα θα εμπιστευτει???????????
Εγω λεω, τουςπροκαλεσε, αυτοι, επρεπε να κανουν ,οτι εκαναν????
Ντροπη τους, να το πληρωσουν, ολα τα παλιοπαιδα να το πληρωσουν ακριβα, να συρθουν με πονους σα φιδια.
Αισχος
Βεβαια επαιξε ρολο, πως η νεα ειναι Βουλγαρα, αν ειναι αυριο, η κορη του δικαστη τι θα πει????
γιατι ξερετε, κατι, αργει μα δεξεχνα.
Η κακια γυρνα, πολυ θρασος κιοι γονεις τους να μη κλαινε αν δουν τη Θειατιμωρια καποτε...ολα εδω ...υπομονη...

Ανώνυμος είπε...

Βεβαια αθωοι!!
Ελληναρες, πηδηκταραδες, αισχος
Ρε καθικια, αν το εκαναν, στη Βουλγαρα, οποια συναντησουν, δε θα σεβαστουν, οι αλητες αλητες μενουν.Κατι τετοια τενεκεδια παιζουν τους καποιους παντου, ωσπου να βρουν το "μαστορα " τους.

Ανώνυμος είπε...

Ναντρεπεστε ολοι στη Χαλκιδα.
Ντροπη, δηλαδη τι κανατε? σωσατε απο τιμωρια μικροτερατα!!! αυριο θα σας κανουν αλλα περιμενετε.

Unknown είπε...

Δυστυχώς! Κάπως έτσι είναι, σε μεγάλο βαθμό, η κοινωνία μας. Κάπως έτσι και τα παιδιά μας. Ιδιαίτερα όταν προέρχονται από οικογένειες του Καλού Υπόκοσμου.
Και βέβαια μέσα στα πλαίσια αυτά κινούνται και οι νοθέτες μας. Με αποτέλεσμα τα θύματα να μη βρίσκουν ποτέ και πουθενά το δίκιο τους. Και οι ένοχοι θύτες να γίνονται ξεδιάντροποι κατήγοροι.
Εδώ ένας ολόκληρος λαός ληστεύεται και βιάζεται και θα βρει η ξένη κοπέλα το δίκιο της!...

Ένας Αγανακτισμένος Ξεσπά είπε...

Μετά μιλάμε για "κάθαρση", "μαχαίρι στο κόκκαλο", "άπλετο φώς" καθώς και άλλες πομπώδεις εκφράσεις ενός πλήρως αποσαθρωμένου συστήματος που προσπαθέι συνεχώς να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώση. "Άρτος και Θεάματα" το έλεγαν κάποτε.

Προσωπική μου άποψη είναι ότι, όταν άτομα που ανήκουν σε "Μεγάλα Τζάκια" της εκάστοτε τοπικής κοινωνίας την "σκαπουλάρουν" και συνεχίζουν την ζωή τους αλώβητοι, πατώντας συνεχώς επί πτωμάτων, τότε αυτό που αποκαλούμε <> έχει απλωθεί παντού και ο μόνος τρόπος να αλλάξουμε κάτι είναι αλλάζοντας νοοτροπία σαν πολίτες.

Δυστυχώς το "καράβι" Ελλάδα βουλιάζει χρόνια τώρα άλλα οι ποντικο-κρατικοί του βασιλιάδες το έχουν εγκαταλείψει προ πολλού.

Λόγο του αποπροσανατολισμού της σκέψης που προσπαθούν να μας επιβάλουν, όπως είπε κάποιος
Καθημερινά μαθαίνουμε όλο και περισότερα πράγματα για όλο και λιγότερα θέματα. Σε λίγο καιρό θα γνωρίζουμε τα πάντα για το τίποτα.

Ένας Αγανακτισμένος Ξεσπά είπε...

σύστημα ήθελα να πω στα < > εισαγωγικά

Λόγο του ότι δεν το εμφάνισε.

Pink Floyd είπε...

παιδια "επιφανων","επωνυμων",γονοι"καλων οικογενειων"και παει λεγοντας.ειναι η ανατροφη τους τετοια.αυριο θα ειναι τα ιδια παιδια που θα κλεβουν το κρατος,δεν θα σεβονται τον συνανθρωπο τους,θα κτιζουν αυθαιρετα,κλπ,γιατι θα εχουν μαθει απο μικρα στην ατιμωρησια.η αυριανη εξουσια.μπραβο σας δικαστες.αλλα θαθελα να μαθω,αν δεν ηταν Βουλγαρα το κοριτσακι και ηταν η κορη σας,τι θα γινοταν?ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ
andreas-pinkfloyd.blogspot.com

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ Η ΒΡΩΜΙΑΡΑ

Ένας Αγανακτισμένος Ξεσπά είπε...

Θερμά "συγχαρητήρια" στου 2 τελευταίους Ανώνυμους, οπου με "βροντερή" φωνή πατάσουν την ατιμωρησία που προτάσει το Ελληνικό κράτος. Δυστυχώς, μετα λύπης ομολογουμένως, αυτού του είδους οι ρατσισμο-παρτιωτισμοί φέρνουν την χώρα σε ηθικό διχασμό. Λυπάμαι, λυπάμαι πολύ για τους "τρόπους" κάποιον ανθρώπων, μα ποιό πολύ λυπάμαι και συνάμα ντέπομαι για την Ελληνική Νοοτροπία που κάποιοι έχουν!!!

των ελληναράδων, χεσταράδων είπε...

Στους αλβανοβουλγαροκαιο,τιξένο, ελληναράδες.

Αν αντί για ξένη ήταν η κόρη σου, τα ίδια θα ελεγες, ξετσίπωτε ρατσιστή, φαλλοκράτη. Κι εσύ το ίδιο ποιόν θα έχεις, εύχομαι να μην έχεις σπείρει γιους!

Ανώνυμος είπε...

GI'AYTON KAI ALLOYS PAROMOIOYS LOGOYS A3IZEI STHN AN8RWPOTHTA NA E3AFANISTEI APO TO PROSWPO TOY PLANHTH, NA MHN MEINEI OYTE ENAS ZWNTANOS!!!

-J

Marx Factor είπε...

Χειρότεροι απο τους βιαστές αποδείχθηκαν οι δικαστές..αυτοί ενθαρύνουν την επανάληψη..αυτοί εξασφαλίζουν την ατιμωρησία λόγω καταγωγής...αυτοί επιβάλλουν ετερονομία...την ανιστότητα έναντι του νόμου!

OMADEON είπε...

Σήμερα, 2 χρόνια αργότερα, Ο κ. Παναγιώτης Δημητράς (του "Δικτύου Ελσίνκι") περιφέρει παντού στο διαδίκτυο (μαζί με σύσσωμη την... ακροδεξιά) ένα άρθρο του που υποστηρίζει την αθωότητα των "θιγμένων αγοριών" της Αμαρύνθου, με βάση την "πανηγυρική αθώωσή τους" από ελληνικό "δικαστήριο" το έτος 2010 μ.χ. (ή έτος 0 μ.μ. - μετά μνημονίου).
Για την "ενοχή" της κοπέλλας που διασύρθηκε ΔΕΝ ΕΧΕΙ αμφιβολίες, ο κ. Δημητράς. Με αυτη τη στάση του, βέβαια, ο ίδιος, καθίσταται ηθικός αυτουργός νέου διασυρμού, ίσως χειρότερου κι από ομαδικό βιασμό, της άτυχης κοπέλλας.
Ο κ. Δημητράς έχει βέβαια, οφθαλμοφανώς ωφεληθεί πολύ από τη στάση του. Για πρώτη φορά εδέχθη επαίνους ακόμη και από νεοναζί. Ε, Δεν θα εκπλαγώ αν γράψει τώρα κι ένα άρθρο υπέρ του... (επίσης αθωωθέντος πανηγυρικά) νεοναζιστή Κωσταντίνου Πλεύρη.
Εμείς πάντως, όσοι κάποτε τον εκτιμούσαμε, τον έχουμε ΗΔΗ προ πολλού ΞΕΓΡΑΨΕΙ, τον Παναγιώτη, λόγω της κατάπτυστης φιλο-μνημονιακής (και προφανέστατα συμφεροντολογικής) πολιτικής του στάσης.
Αυτή η απόφαση δικαστηρίου που αθώωσε τους βιαστές είναι ΑΔΙΚΗ, ΟΦΘΑΛΜΟΦΑΝΩΣ ΓΕΛΟΙΑ και αποτελεί βιασμό της δικαιοσύνης. Διότι (πρώτα-πρώτα) ΔΕΝ υπάρχει "ασέλγεια σε βάρος σου ΜΕ ΤΗ θέλησή σου". Αυτό είναι σχήμα οξύμωρο, όπως π.χ. "σε λήστεψαν με τη θέλησή σου"(!!!) Επίσης ΔΕΝ είναι δυνατόν να θεωρηθούν "αθώοι", κατηγορούμενοι για βιασμό όταν η ίδια η υπεράσπισή ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ εμμέσως τα εκδικητικά τους κίνητρα π.χ. με τα λόγια "η κοπέλλα τους έθιγε τον ανδρισμό τους, οπότε... τι θέλετε να κάνουν", κλπ. (ΟΡΙΣΤΕ τι ΕΠΡΕΠΕ να κάνουν. Επρεπε να έχουν ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ σε όσα κάνουν. Οχι να στήσουν παγίδα "για να πάρουν όλοι παρτούζα" την "πουτάνα" που τους "έθιξε τον ανδρισμό", ΠΑΡΑ τη θέλησή της).
Το δικαστήριο εξέδωσε μια γελοία, κατάπτυστα σεξιστική, ρατσιστική απόφαση, η οποία (μεταξύ άλλων) είναι βαθύτατα υποτιμητική για τη σεξουαλικότητα των γυναικών. Μια γυναίκα έχει ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να κάνει (και) πολλαπλές ερωτικές σχέσεις, αλλά ΚΑΜΜΙΑ υποχρέωση να γίνεται θύμα ομαδικού βιασμού απο ζηλόφθονους μονογαμικούς εραστές, που θέλουν (πρωτίστως) να την εξευτελίσουν, να τη διασύρουν παντού μαζί με τις φίλες τους, που... βιντεοσκοπούσαν τα πάντα αλλά... ως δια μαγείας "έχασαν το βίντεο". ΓΙΑΤΙ το έχασαν? ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ υπήρχε συναινετικό ομαδικό σεξ θα ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΤΑΝ ΕΥΚΟΛΑ από το βίντεο.
Η υπόθεση βρωμάει πολύ από ΚΑΘΕ άποψη.