Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2010

Αντιδράσεις προκάλεσε η πρόταση Μητσοτάκη για κυβέρνηση εθνικής ανάγκης..!



Ενόχληση στη Ρηγίλλης προκάλεσε η παρέμβαση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη με την οποία πρότεινε σχηματισμό κυβέρνησης εθνικής ανάγκης με τη συμμετοχή του Λουκά Παπαδήμου, του Κώστα Σημίτη και του Αλέκου Παπαπδόπουλου.

Το Μέγαρο Μαξίμου χαρακτήρισε την πρόταση «σενάριο επιστημονικής φαντασίας» και συνεργάτες του πρωθυπουργού επεσήμαναν ότι «το ΠΑΣΟΚ έχει λάβει πρόσφατα ισχυρή λαϊκή εντολή και με βάση αυτή προχωρά με γνώμονα την έξοδο της χώρας από την κρίση και την ανάταξη της οικονομίας».

«Ουδέν σχόλιο» ήταν η αντίδραση της Ρηγίλλης, στην οποία ο κ. Μητσοτάκης είχε προτείνει να στηρίξει τα μέτρα που θα λάβει η συγκεκριμένη κυβέρνηση. Στη ΝΔ σχολιάστηκε το γεγονός ότι το περιεχόμενο της πρότασης Μητσοτάκη περιέγραφε ουσιαστικά «μία κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ» και συζητήθηκε η κινητικότητα του επιτίμου προέδρου του κόμματος το τελευταίο διάστημα.

«Η πρόταση του Κ.Μητσοτάκη εκφράζει την επιδίωξη της πλουτοκρατίας να προχωρήσει ακόμα πιο αποφασιστικά και με ανοιχτή σύμπραξη όλων των αστικών πτερύγων η αντιλαϊκή θύελλα που έχει ξεκινήσει η κυβέρνηση και που τη στηρίζει η ΝΔ επί της ουσίας» σχολίασε το ΚΚΕ. Για πρόταση που «σίγουρα δεν αφορά την Αριστερά» έκανε λόγο ο ΣΥΝ. ΤαΝέα

Σας θυμίζει κάτι αυτή η φωτογραφία......;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: