Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2010

Μέλη συμμορίας πήραν το κατασχεμένο αυτοκινητό τους έξω απο την ΓΑΔΑ



Έκλεψαν αυτοκινητο εξω απο την ΓΑΔΑ το οποιο ειχε κατασχεθει για ναρκωτικα. ανηκε στην συμμορια που ειχε το εργαστυηριο ναρκωτικων. Πηγαν τα μελη της συμμορίας το πρωι στις 6.30 και τo πηραν με τα κλειδια κανονικα! Διαβάστε το δ.τ της ΕΛΑΣ:

"Με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας τέθηκαν άμεσα σε διαθεσιμότητα και παράλληλα διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση σε βάρος ενός (1) Αστυφύλακα και τριών (3) Ειδικών Φρουρών - οι οποίοι σήμερα το πρωί εκτελούσαν υπηρεσία φρούρησης του Αστυνομικού Μεγάρου Αθηνών - προκειμένου να διερευνηθούν οι ευθύνες τους σχετικά με αφαίρεση σταθμευμένου, επί της οδού Προύσσου αυτοκινήτου, το οποίο ήταν κατασχεμένο.

Στο πλαίσιο της διαταχθείσας Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης έχει δοθεί ειδικότερη εντολή να αναζητηθούν τυχόν ευθύνες και άλλων αστυνομικών και να καταλογιστούν με αυστηρότητα οι προβλεπόμενες πειθαρχικές κυρώσεις.

Ειδικότερα:

· Την 06:34 ώρα, σήμερα δύο (2) άτομα (ένας άνδρας και μία γυναίκα), αποβιβάστηκαν από ταξί, επί της οδού Δημητσάνας και εισήλθαν πεζοί στην οδό Προύσσου.

· Ακολούθως, κατέχοντας προφανώς κλειδιά, επιβιβάστηκαν σε όχημα μάρκας BMW , το οποίο ήταν σταθμευμένο στο χώρο (είχε κατασχεθεί στις 22-01-2010 από την περιοχή Αγίων Αναργύρων Αττικής για υπόθεση ναρκωτικών) και στη συνέχεια διέφυγαν.

Ύστερα από συντονισμένες ενέργειες το αφαιρεθέν αυτοκίνητο βρέθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων Αττικής. Οι δύο δράστες έχουν αναγνωρισθεί και αναζητούνται.

Προανάκριση για το ποινικό σκέλος της υπόθεσης διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής. "

troktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια: