Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010

Διακόπηκε για την Τετάρτη η δίκη για την δολοφονία Γρηγορόπουλου!



Την Τετάρτη θα επαναληφθεί η δίκη για τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου και αυτό γιατί, προέκυψε ένα σοβαρό οικογενειακό ζήτημα της εισαγγελέως της έδρας κ.Βλάχου, η οποία έφυγε εσπευσμένα για την Κίνα καθώς σύμφωνα με πληροφορίες απεβίωσε ο σύζυγός της. Η μητέρα του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, Τζίνα Τσαλικιάν μιλώντας στο NewsIt εξέφρασε τα συλληπητήριά της προς την κ. Βλάχου για τον χαμό του συζύγου της.

Αν οριστεί εισαγγελέας από την Λαμία η δίκη πρέπει να ξαναρχίσει από την αρχή επισημαίνει ο κ.Κατσαντώνης ενώ ο κ.Κούγιας αποκλείει το γεγονός αυτό δηλώνοντας ότι η δίκη θα γίνει κανονικά μόλις επιστρέψει η εισαγγελέας.

Η υπόθεση εκφωνήθηκε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Άμφισσας από την πρόεδρο Α.Παπαβασιλείου στις 20 Ιανουαρίου. Διακόπηκε για τις 22 του μήνα λόγω αιτήματος υπεράσπισης και πολιτικής αγωγής. Έτσι η ακροαματική διαδικασία ξεκίνησε την περασμένη Παρασκευή με τη συγκλονιστική κατάθεση της μητέρας του Αλέξη. Διεκόπη για να συνεχιστεί την Τετάρτη με την εξέταση του βασικότερου αυτόπτη μάρτυρα του 15χρονου μαθητή στα χέρια του οποίου άφησε τη τελευταία του πνοή ο Αλέξη Γρηγορόπουλος.

troktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια: