Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2009

Ανθρωποκυνηγητό για τον μανιακό με το μαύρο τζιπ!



Τον τρόμο έχει σκορπίσει οδηγός ενός μαύρου τζιπ που κυκλοφορεί τις νυχτερινές ώρες και πυροβολεί ανυποψίαστους πολίτες.

Δύο είναι τα νέα θύματά του. Χθες βράδυ μία γυναίκα στον Κολωνό δέχτηκε επίθεση. Όπως έγινε όμως γνωστό το πρωί από την αστυνομία την Δευτέρα είχαμε και μια τρίτη επίθεση μετά τους δύο που τραυματίστηκαν, μια γυναίκα στο Μοσχάτο που γλύτωσε στο παραπέντε.

Τι έγινε το βράδυ της Τρίτης.

Στη συμβολή των οδών Χειμμάρας και Βορείου Ηπείρου πυροβόλησε μία 45χρονη γυναίκα στην κοιλιά και εξαφανίστηκε. Δεν υπάρχουν ακόμα πληροφορίες εάν πρόκειται για ένα άτομο ή για περισσότερα μιας και το τζιπ έχει φιμέ τζάμια. Το τζιπ είναι μεγάλου κυβισμού.

Η 45χρονη τραυματισμένη γυναίκα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στον Ερυθρό Σταυρό, όπου χειρουργήθηκε. Η κατάσταση της κρίνεται σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου!

Σήμερα όμως έγινε γνωστό ότι την Δευτέρα επίθεση δέχθηκαι και μία γυναίκα εκτός από τον 52χρονο που τραυματίστηκε και έναν Βούλγαρο. Πρόκετιαι για μία γυναίκα που βρισκόταν στο Μοσχάτο στη συμβολή των οδών Μετσόβου 2 και Πειραιώς. Ο μανιακός πυροβόλησε τη γυναίκα όμως η σφαίρα δεν την βρήκε, εξοστρακίστηκε και σφηνώθηκε στο τζάμι κεντρικής πόρτας καταστήματος ρούχων. Η ώρα που έγινε ήταν 19:40 δηλαδή 6 λεπτά αφού είχε πυροβολήσει τον 52χρονο στο Μοσχάτο και τον είχε τραυματίσει σοβαρά στην σπονδυλική στήλη.

Η γυναίκα επειδή δεν τραυματίστηκε δεν έδωσε σημασία γιατί δεν κατάλαβε ότι ήταν πυροβολισμός. Όταν όμως άκουσε για τα περιστατικά πήγε στην αστυνομία που στη συνέχεια πήγε στην περιοχή και βρήκε την βολίδα.

Συμφωνά με την αστυνομία πρόκειται για άτομο με μαύρο μακρύ μαλλί που οδηγεί μαύρο τζιπ με φιμέ τζάμια. Πυροβολεί συνήθως από την πλευρά του συνοδηγού έχοντας μισοκατεβασμένο το τζάμι. Δεν γνωρίζουν αν πρόκειται για περίστροφο ή πιστόλι αφού οι κάλυκες πέφτουν στο αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει και πέμπτο θύμα το οποίο ερευνάται από τους αστυνομικούς.

Μόλις τη Δευτέρα είχαν συμβεί δύο παρόμοια περιστατικά. Το πρώτο ήταν στο Βοτανικό, όπου ένας βούλγαρος που έκανε ποδήλατο τραυματίστηκε στο χέρι από πυροβόλο όπλο, από άγνωστο που επέβαινε μέσα σε επίσης τζιπ μεγάλου κυβισμού.

Λίγο αργότερα, ένας 52χρονος στο Μοσχάτο πυροβολήθηκε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο από άγνωστο μέσα σε μαύρο τζιπ και τραυματίστηκε στους σπονδύλους, με αποτέλεσμα ο άνθρωπος να χειρουργηθεί και η κατάστασή του να είναι σοβαρή.

ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: