Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2009

Η Κ. Κούνεβα έδωσε νέα συνέντευξη!


Οργισμένη αλλά και απογοητευμένη μετά τη νέα επίθεση εναντίον συναδέλφου της συνδικαλίστριας η κ. Κούνεβα, η γυναίκα - σύμβολο για πολλούς εργαζόμενους μιλά στο NewsIt.gr.

"Το υπουργείο Εργασίας και η Επιθεώρηση πρέπειν να σταματήσουν να «κλείνουν» το μάτι στους εργοδότες, και τα εργατικά συνδικάτα πρέπει επιτέλους να πετάξουν έξω τα κόμματα", λέει η Κωνσταντίνα Κούνεβα.

Ελάχιστες ώρες από τις καταγγελίες για την υπόθεση της «νέας Κούνεβα» της Θεσσαλονίκης, μιλάει για το σύστημα που εξακολουθεί να συντηρεί «εργασιακούς τρομοκράτες», που με ένα…μπουκάλι οξύ προσπαθούν να βουλώσουν τα στόματα των εργαζομένων που διεκδικούν αυτά που έτσι και αλλιώς δικαιούνται.

Δεν "χαρίζεται", παρά τον έναν χρόνο ταλαιπωρίας στο νοσοκομείο: ούτε στο υπουργείο Εργασίας που, όπως λέει, δίνει όλα τα περιθώρια στους εργοδότες να λειτουργήσουν παράνομα, ούτε στα συνδικάτα, τα οποία φαίνεται να έχουν χάσει το δρόμο τους, μπερδεμένα με τα συμφέροντα των κομμάτων!

Λίγες ώρες από το 2ο μπουκάλι υδροχλωρικού οξέως που έπεσε στο αυτοκίνητο της συνδικαλίστριας καθαρίστριας του αεροδρομίου Μακεδονία, η Κωνσταντίνα Κούνεβα δηλώνει: "να μην φοβάται, έκανε το σωστό!"

Ακούστε ηχητικό απόσπασμα:









newsit, troktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια: