Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2009

Παντρεύτηκε χαρακτήρα ηλεκτρονικού παιχνιδιού!



Γάμους με μεγάλη διαφορά ηλικίας έχουμε δει όπως και γάμους μεταξύ ομοφυλοφίλων όμως γαμήλια τελετή με νύφη έναν χαρακτήρα από ηλεκτρονικό παιχνίδι δεν έχει ξανασυμβεί!
Φαίνεται πως ο νεαρός Ιάπωνας θέλησε να πρωτοτυπήσει και να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου με την... Nene Anegasaki που γνώρισε στο ηλεκτρονικό παιχνίδι Love Plus. Η τελετή πραγματοποιήθηκε πριν μερικές εβδομάδες και μεταδόθηκε στην ιαπωνική έκδοση της ιστοσελίδας με τα βίντεο, Youtube.

O SAL9000, καθώς δε θέλει να αποκαλύψει την ταυτότητά του, παραδέχτηκε στο πρακτορείο Reuters πως ανήκει στην κατηγορία otaku, δηλαδή στη νέα γενιά που είναι εθισμένη στα βιντεοπαιχνίδια, τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και γενικότερα των gadgets.

Στο otaku, υπάρχει η παράδοση να αποκαλούμε τους χαρακτήρες ως η γυναίκα μου και για αυτό σκέφτηκα να παντρευτώ με τη Nene. Εάν ο υπόλοιπος κόσμος σκεφτόταν κάπως έτσι τότε η κοινωνικότητα θα γινόταν περισσότερο ενδιαφέρουσα, είπε χαρακτηριστικά.

Το... νιόπαντρο ζευγάρι βρίσκεται στο μήνα του μέλιτος και ο SAL9000 βγάζει φωτογραφίες μαζί με το ηλεκτρονικό του παιχνίδι στο οποίο είναι μέσα η... σύζυγος! Μάλιστα, ο νεαρός Ιάπωνας δείχνει τόσο ερωτευμένος ώστε δήλωσε πως δεν πρόκειται να απατήσει τη Nene...

Αποσπάσματα από την τελετή

Η στιγμή που ο γαμπρός φιλά... τη νύφη

Δεν υπάρχουν σχόλια: